Küszöbön a Real Madrid új igazolása, visszatért a Barca legendája - külföldi körkép

A legfontosabb és legérdekesebb pénteki hírek a külföldi foci világából és a nemzetközi átigazolási piacról. Körkép.
Dudás Gábor 2019. július 19., péntek 22:35
A legfontosabb és legérdekesebb pénteki hírek a külföldi foci világából és a nemzetközi átigazolási piacról. Körkép.
Szerző: Dudás Gábor 2019. július 19., péntek 22:35

ANGLIA

Manchester City: Már felvették a kapcsolatot Samuel Umtiti ügyében a Barcelonával. Az angol bajnoknak 60 millió euró körüli összeget kellene fizetnie a katalánok világbajnok francia védőjéért (le10sport) A Leicester angol válogatott védője, Harry Maguire viszont aligha kerül majd a City-hez (Goal)

Manchester United: Ole Gunnar Solskjaer elmondása szerint "egy vagy két új igazolás" érkezésén dolgoznak még az Old Traffordon. Daniel James és Aaron Wan-Bissaka megszerzése után Bruno Fernandes (Sporting Lisszabon) és Harry Maguire (Leicester) a hírek szerint a két fő kiszemelt.

Liverpool: A Vörösök is szeretnék szerződtetni a Besiktas mindössze 19 éves kapusát, Berke Özert (Goal)

Arsenal / Everton: Mindkét csapat meg akarja szerezni a Crystal Palace elefántcsontparti válogatott szélsőjét,  Wilfried Zahát (Evening Standard)

Wolverhampton: A Farkasok az MU és a Real Madrid által is kiszemelt 22 éves Benfica-védőt, Ruben Diast vinnék, bár a portugál válogatott játékos szerződésében egy 57 millió fontos kivásárlási ár szerepel (Express) Eközben a Milannal is felvették a kapcsolatot az olasz válogatott támadó, Patrick Cutrone ügyében. A 21 éves játékos ára 23 millió font körül mozoghat (Sky Sports)

SPANYOLORSZÁG

Barcelona: Öt év után, edzőként tér vissza a Barcelonához a klub korábbi legendás kapusa, Víctor Valdés. A 37 éves, egykori válogatott hálóőr az U19-es csapat irányítását veszi át, 1+1 éves szerződést kötöttek vele.

Real Madrid: Isco és Marco Asensio eladásából finanszíroznák a francia Paul Pogba (MU) megszerzését (ESPN) Akár "órákon belül" a Realhoz igazolhat Alberto Soro - ezt a 20 éves középpályás jelenlegi klubjának, a Zaragozának az elnöke, Christian Lapetra jelentette ki pénteken. A játékosért első körben 2,5 millió eurót fizethetnek a madridiak, de az összeg később 5 millióra is emelkedhet.

Atlético Madrid: Ha James Rodriguezt, a Real kolumbiai támadó középpályását nem sikerült megszerezniük, a Matracosok is megpróbálkozhatnak a Tottenham dán karmestere, Christian Eriksen szerződtetésével (Marca)

Getafe: Alig egy nappal azután, hogy a Barcelona 4 millió euróért visszavásárolta az Eibartól Marc Cucurellát, kölcsön is adták a balhátvédet a Getafénak.

OLASZORSZÁG

Juventus: Bár a hírek szerint megegyeztek az AS Rómával Gonzalo Higuain kölcsönadásáról, az argentin válogatott csatár bekerült a torinóiak edzőtáborba utazó keretébe.

Internazionale: Antonio Conte elismerte, hogy nagy rajongója a Manchester United belga támadója, Romelu Lukaku játékának, Giuseppe Marotta vezérigazgató pedig bízik abban, hogy még augusztusban meg tudják szerezni a vb-bronzérmes gólvágót (Goal)

AC Milan: A Juventus 21 éves török védőjét, Merih Demiralt vinnék már a jövő héten. 40 millió euró lehet az ára, vagy egy kölcsönszerződés keretében, opcióval kerülhet Milánóba a játékos (gianlucadimarzio.com) A klub legendája és technikai igazgatója, Paolo Maldini szerint nem igaz, hogy ajánlatot tettek Luca Modricért, de tény, hogy szívesen látnák a csapatnál a Real Madrid aranylabdás horvát középpályását (Goal)

Lazio: A szerb válogatott Sergei Milinkovic-Savic a PSG-ben vagy a Manchester Unitedben köthet ki, a rómaiak pedig Szoboszlai Dominikot (Salzburg) vagy a török Trabzonspor 22 éves középpályását, Yusuf Yazicit szemelték ki a helyére (Calciomercato)

Torino: Bár a DVSC következő EL-riválisának alapemberét, Armando Izzót az Arsenal, a Manchester United és az Everton is kiszemelte magának, a 27 éves olasz válogatott védő végül szerződést hosszabbított és marad a Bikáknál.

NÉMETORSZÁG

Bayern München / Bayer Leverkusen: A Liverpool és a Bayern által is kiszemelt 20 éves leverkuseni német válogatott középpályás, Kai Havertz még nem biztos abban, hogy a bajorokhoz igazolás lenne számára a megfelelő lépés, de abban szinte biztos, hogy a jövő nyáron elhagyja a gyógyszergyáriakat (Bild)

RB Leipzig: A Chelsea mindössze 18 éves walesi válogatott védője / védekező középpályása, Ethan Ampadu átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon és kölcsönben a lipcsei csapathoz kerülhet (Sky Sports)

Werder Bremen: A 40 éves perui csatárikon, Claudio Pizarro hivatalosan is bejelentette, hogy a következő, 20. idénye lesz az utolsó a Bundesligában.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Szabó Levente
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Szabó Leventét a DVTK és az Újpest is meg akarja szerezni, de az sem kizárt, hogy a Vidi is számítana rá a következő szezonban.
Puskás Akadémia
Batik, Corbu, Slagveer
Honlapunk úgy értesült, hogy Batik Bence szerződését nem hosszabbítják meg a Puskásnál, a 30 éves játékos jelenleg a Vasassal tárgyal. Sajtóhírek szerint Corbut a Lecce vinné.
Fehérvár FC
Tristan Máni Orrason
A Breidablik 17 éves játékosát, Tristan Máni Orrasont teszteli a Fehérvár ezen a héten. A támadó középpályás mindkét szélen és csatárként is bevethető. (fotbolti.net)
Tovább az összes átigazoláshoz