Zalaegerszegi TE – Puskás Akadémia 0-0

A mérkőzés részleteiért kattints ide!

Waltner Róbert (ZTE): – Hiányérzetem van a mérkőzés után, mert azt gondolom, hogy több volt benne, mivel a mérkőzés nagyobb részében jobban játszottunk, mint a Puskás. A megbeszélt taktikát maximálisan betartották a játékosok, úgy védekezésben, mint támadásban. Sokat tettünk érte, hogy ma a szerencse mellénk álljon, de végén a kapufánál pár centin múlott csak, hogy befele pattanjon. Nyerni szerettünk volna, viszont már öt meccs óta nem kaptunk gólt, ami pozitív. Ma mindent megtettek a játékosok, jól forgattuk a játékok, voltak a szélen megindulások, voltak átlövések, beadások. Az ellenfél jól védekezett, de szerintem egy élvezetes, jóiramú döntetlen volt, ahol a szurkolók jól szórakozhattak. (ztefc.hu)

Hornyák Zsolt (Puskás Akadémia): – Küzdelmes mérkőzést láttunk, mindkét csapat nyerni szeretett volna, amit hiányoltam, azok a gólok. Nagy Zsolt helyzete kulcsdöntő volt a második félidőben, ha jobban leveszi a labdát, akkor eljuthatott volna a kapuig. Baluta játékán lehetett látni, hogy nem az igazi, egyhónapos eltiltás után jött vissza. Hiányoltam a pontosabb labdákat befejezéskor, de 2-3 nagyobb helyzetet így is ki tudtunk dolgozni. Sajnos nem sikerült nyerni, de a csapatom hozzáállásával elégedett vagyok. Egy jó csapattal álltunk ma szemben, ha sikerült volna egy gólt rúgnunk, azzal lehet, hogy meg is nyertük volna a mérkőzést. Hiányolom a két pontot, de hozzáállásunk rendben volt. (ztefc.hu)

Gyirmót – MOL Fehérvár FC 0-2

A mérkőzés részleteiért kattints ide!

Csertői Aurél (Gyirmót): – Sajnos nagy hibákat követtünk el a mérkőzés elején, amit gyorsan ki is tudott használni az ellenfél. A Fehérvár mezőnyfölényben volt, de a két gólon kívül nem igazán voltak helyzeteik. A második félidőre ritmust váltottunk, próbáltunk menni előre, a 60. percig az ellenfél csak egyszer jutott el a kapunk elé, de ragyogóan védekeztek, tartották a 2-0-t, így nem tudtunk visszajönni a meccsbe.

Michael Boris (Fehérvár): Végre nyertünk és ma ez volt a legfontosabb. Sokat birtokoltuk a labdát és két gólt szereztünk az első félidőben. A szünetben a Gyirmót cserélt és stratégiát is váltott, a második játékrészben voltak kevésbé jó momentumaink is, ennek ellenére megszerezhettük volna a harmadik gólt is, itt nagy bravúrt mutatott be az ellenfél kapusa. Egy hosszú vereségsorozaton vagyunk túl, meg kell mutatnunk, hogy kik vagyunk és milyen képességekkel rendelkezünk. Megpróbáljuk bebizonyítani, hogy keményen dolgozunk minden nap, van szívünk és van lelkünk. Hatalmas gratuláció Nikónak, ez egy elképesztő csúcs, az egész klubban mindenki nagyon örül ennek. (molfehervarfc.hu)

MTK Budapest – Kisvárda 0-0

A mérkőzés részleteiért kattints ide!

Márton Gábor (MTK):Nem kaptunk gólt egy dobogóstól, ez is pozitív, de a problémánk megvan. Van még egy csomó meccs, lőtávolban vagyunk, nyilván az volt a cél ma is, hogy három pontot szerezzünk, egy pont lett belőle, ez van. Az első félidőben működött az, amit elképzeltünk, a mi helyzetünkben nyilván muszáj volt változtatni és győzelemre játszani. Úgy gondolom ott fordult is a játék, az elején voltak helyzeteink, szóval jól sült el a dolog, a befejezéseket leszámítva. (m4sport.hu)

Révész Attila (Kisvárda):Ezt a mai mérkőzést nem kell nagyon mélyen elemezni. Ennél gyengébben ebben a szezonban még nem játszottunk. Hozzáteszem, hogy néhány játékos teljesítménye és hozzáállása arcpirító volt, nagyon sokan csak a saját, egyéni teljesítményükre figyeltek, ma nem volt csapatjátékunk. Megköszönhetjük, hogy az MTK a második félidei lehetőségeiből nem talált be, mert megérdemelték volna ma a győzelmet. Nem kell minden mérkőzés után következményekről beszélni, nagyon sokan megelégedettséggel álltak hozzá a mérkőzéshez, azt gondolták, hogy egy papíron gyengébbnek vélt csapat ellen, ha kiteszik a cipőjüket, az elég lesz, ez nem volt ma profi hozzáállás. (m4sport.hu)