I. félidő

A félidő első felében nem forogtak veszélyben a kapuk, majd a 25. percben a kisvárdai tizenhatos környékén szerzett labdát az MTK. Aztán Grozav készítette le a labdát Stieber elé, aki ballal a léc fölé lőtt.

Két perccel később Bumba indult meg a bal oldalon, majd centerezett a középen érkező Mesanovic elé, aki 10 méterről jobbal kilőtte a kapu bal felső sarkát. A játékvezető először megadta a találatot, ám pár perc videózás után kiderült, hogy Bumba lesen volt az akció során, így a bíró érvénytelenítette a gólt.

A 33. percben Melnyik cselezett befelé a bal oldalról majd jobbal a hosszú sarok irányába tekert, de Mijatovic résen volt és kitolta a labdát.

A félidő lefújása előtt Sluka került a kisvárdai védelem mögé a bal oldalon és passzolt középre. Grozav kapura is lőtte a beadást, amit Dombó lábbal tudott hárítani, így 0-0-s döntetlennel vonultak szünetre a csapatok.

II. félidő

A 47. percben a csereként beállt Kovácsréti került a jobb oldalon helyzetbe, de jobblábas lövése nem akadt be a hosszú sarokba.

Néhány perccel később Grozav cselezte be magát a tizenhatoson belülre, ám kísérlete néhány méterről fölé szállt.

A 62. percben Kovácsréti ugratta ki Futácsot, aki kapura is lőtt, de próbálkozása néhány centivel mellé ment.

Ezzel a döntetlennel a Kisvárda a második Puskás Akadémiát, míg az MTK a Gyirmótot érte be pontszámban.

OTP Bank Liga, 25. forduló

MTK-Kisvárda 0-0

MTK: Mijatovic – Várkonyi, Szépe, Nagy Zs., Sluka – Kata, Mezei (Spirovski, 68.), Ramadani (Futács, a szünetben) – Szakály (Kovácsréti, a szünetben), Grozav (Palincsár, 74.), Stieber (Miovski, a szünetben)

(cserék: Somodi, Herrera, Rajkovic, Varju, Spirovski, Miknyóczki, Palincsár, Miovski, Kovácsréti, Futács)

Kisvárda: Dombó – Peteleu, Prenga, Cirkovic, Hei – Melnyik (Asani, 65.), Zlicic (Camaj, 75.), Makowski – Bumba, Mesanovic, Navrátíl (Karabelyov, 65.)

(cserék: Odintsov, Nagy K., Camaj, Kravchenko, Karabelyov, Gosztonyi, Asani, Ötvös)