I. félidő

Már a második percben előnybe kerültek a vendégek, Nikolics jobbal a jobb alsóba lőtte Kodro bal oldalról érkező beadását, 0-1. Ez volt a támadó 112. NB I-es gólja, ezzel ő lett minden idők legeredményesebb Vidi-játékosa!

A klubrekordot jelentő gól:

Rus távoli indítását után Nikolics szépen maga elé vette a labdát és kissé balról, a kimozduló Rusák fölött átemelte a labdát, ezúttal a bal lábával, 0-2.

A félidő lefújása előtt ezúttal Nikolics nem tudott túljárni a kapus eszén. Jobbal célozta meg a hosszú sarkot, de Rusák hárítani tudta a lövését.

II. félidő

A 78. percben Stopira ment fel fejelni egy szögletnél, bólintását azonban Rusák nagy bravúrral, lábbal tudta kivédeni.

A 90. percben még Makarenko lőtt kapura 25-26 méterről, de próbálkozása középre ment, így Rusák könnyedén ölbe vette.

A Vidi hét mérkőzésen után tudott ismét NB I-es mérkőzést nyerni, így a hatodik helyre léptek előre a fehérváriak. A Gyirmót továbbra is a tabella 11. helyén áll.

OTP Bank Liga, 25. forduló

Gyirmót-Fehérvár 0-2 (Nikolics, 2., 30.)

Gyirmót: Rusák – Major (Szegi, a szünetben), Ene, Hajdú, Zeke – Radics, Klimovich (Ventura, 77.), Nagy P. (Cvetanoski, a szünetben) – Hasani (Van Kessel, 77.), Simon, Medgyes.

(cserék: Hársfalvi, Szegi, Van Kessel, Herjeczki, Széles, Ventura, Kovács D., Cvetanoski, Mayer, Ikic, Csörgő)

Vidi: Kovács D. – Fiola, Stopira, Rus (Bese, 43.), Shabanov, Hangya – Nego, Makarenko, Dárdai (Liednev, 86.) – Kodro (Szendrei, 74.), Nikolics (Funsho, 86.).

(cserék: Kovácsik, Kovács I., Szendrei, Rúben Pinto, Lüftner, Bese, Heister, Bamgboye, Liedniev, Alef)