Kisvárda-Budafok, 14:45

Supka Attila (Kisvárda):Minden mérkőzést komolyan kell venni. A hét folyamán többször videóztunk a csapattal, és akkor is elmondtuk, ne gondolja senki, hogy most itt ebben a pozícióban, ahol vagyunk, ne olyan hozzáállással menjünk ki a pályára, ami nem megengedhető. Ha hasonló lesz a hozzáállása és a játéka mindenkinek, mint ami eddig megvolt, akkor hazai környezetben mi vagyunk az esélyesebbek ezen a mérkőzésen. (kisvardafc.hu)

Csizmadia Csaba (Budafok):A mostani helyzetben pozitívum, hogy huszonhárom játékossal tudtunk elutazni Kisvárdára. Keményen dolgoztunk a héten és tudjuk, teljes erőbedobásra lesz szükségünk ahhoz, hogy elérjük a célunkat. Azaz, hogy gyarapítsuk a pontjaink számát. Szép emlék és tapasztalatnak természetesen jó, különösen úgy, hogy sikerélmény kapcsolódik hozzá. Ugyanakkor nem tekinthetjük kiindulópontnak az augusztusi találkozót. Már csak az előzmények miatt sem érdemes párhuzamot vonni a nyitányt óriási várakozás előzte meg, teltház előtt léptünk pályára. Történtek taktikai módosítások, Supka Attila és stábjának munkája pedig egyre jobban látszik a csapat játékán. Ellenfelünk egyénileg jó játékosokból áll és a legutóbbi három mérkőzését megnyerte. Nehéz dolgunk lesz, de szeretnénk letörni a kisvárdaiak önbizalmát. (budafokimte.hu)

MOL Fehérvár FC-ZTE FC, 17:00

Márton Gábor (MOL Fehérvár FC):Hogyha ránézünk a statisztikákra, láthatjuk, hogy a Zalaegerszeg a legutóbbi öt mérkőzéséből, csak egyszer szerzett 3 pontot, egy győzelem mellett négyszer is vereséget szenvedtek. Ennél a teljesítménynél mindenképp többre képes a csapatuk hosszabb távon. Ugyanebben a viszonylatban mi két győzelem és két döntetlen mellett egyszer szenvedtünk vereséget. A múlt heti mérkőzésünkön elégedett voltam a helyzetek kialakításával, azonban a helyzetkihasználásunk hagy még kívánnivalót maga után. Legutóbb a ZTE ellen 3-3-as döntetlent játszottunk, a rúgott gólok számával ez esetben is elégedett lennék, azonban a kapott gólok számát igyekszünk nullára redukálni a szombati mérkőzésen. Ismerjük a Zalaegerszeg játékát, bízom benne, hogy sikerrel vesszük a mérkőzést. (molfehervarfc.hu)

ZTE FC (Boér Gábor):Egy hosszabb szünet után olyan mérkőzés vár ránk, ahol nem mi vagyunk az esélyesek, ennek ellenére szeretnénk meglepetést okozni és olyan játékot produkálni, amire már hetek óta készülünk. Bízom benne, hogy azt a játékot, amit tervezünk, meg tudjuk valósítani. A Fehérvár erős kerettel rendelkezik és egy jó mérkőzésen van túl, de remélem, hogy mi is a szebbik arcunkat mutatjuk majd és hátul stabilak leszünk, a legfontosabb viszont, hogy három ponttal térjünk haza. (molfehervarfc.hu)

Ferencváros-MTK Budapest, 19:30

Szergej Rebrov (Ferencváros):Mindig nehéz az MTK ellen játszani, úgy gondolom, hogy a csapat megérdemelten áll a dobogós helyek közelében. Intenzív focit játszó együttes, augusztusban, az idénynyitón egyszer már megtapasztalhattuk, hogy milyen ellene pályára lépni. Biztos vagyok benne, hogy ezúttal is nehéz mérkőzésre számíthatunk. Ennek ellenére mi is felkészültünk, miután hazaértünk Torinóból, rögtön edzésbe álltunk, készen állunk az újabb kihívásra. Ha személyesen nem is láthatnak minket a szurkolóink, szeretnénk győzelemmel megörvendeztetni őket szombaton. (fradi.hu)

Michael Boris (MTK Budapest):Ugyanazt tudom mondani, mint a Fehérvár elleni meccs előtt. Különleges mérkőzés lesz, és egyben nehéz is, hiszen sokat rotálnak a rengeteg mérkőzés miatt, de ilyen minőségi kerettel ez megoldható. Tokmac-ot mindig kiemelem, de nem csak róla van szó. Ha a Bajnokok Ligájában ki tudsz hagyni meghatározó játékosokat a kezdőből, az a csapat erejét mutatja. Nekünk úgy kell belemenni a mérkőzésbe, mint bármelyikbe, de most az nem lesz elég, ha csak jól játszunk. A bajnok ellen játszunk, nem kérdés, hogy ki az esélyes, de nagyon jól kell játszanunk. Több, mint három éve nem kaptak ki hazai pályán, mindenki azt várja, hogy nyernek ellenünk. Meg fogjuk mutatni, hogy jó, fiatal csapatunk van, hogy hűek vagyunk a saját stílusunkhoz, és hogy a Fradi ellen is birtokolni szeretnénk a labdát. Ha az FTC fog nyerni, gratulálni fogunk nekik, ha pedig mi szerzünk pontot, annak természetesen örülni fogunk. A csapat nem változott meg, hiszünk a játékosokban, így biztos, hogy jó, felszabadult mérkőzést játszunk szombaton (…) Nehéz kérdés, hiszen mindenki tudja, a teljes keretük minőségi. Lehet, hogy a Juventus elleni kezdőből többen pihennek majd, mert a Barcelona érkezik a következő héten. Bárki fog játszani, az jó erőt képvisel, de ez kell annak, aki bajnok szeretne ellni, és a nemzetközi kupában is helyt akar állni. (mtkbudapest.hu)