Ferencváros – Kisvárda 2-0

Gólszerzők: Frimpong (20.), Blazic (33.)

Az esélyeshez méltóan a Fradi ragadta magához a kezdeményezést. A zöld-fehérek fölénye a 20. percben érett góllá: Petrjak kis szöglete után Varga adott be a jobb oldalról, majd a középen lendületből érkező Frimpong 10 méterről a jobb alsóba fejelt (1-0).

A Fradi vezetőgólja

Középső védői vezérletével megnyugtató előnyben a listavezető.Blazic „szokásos” találata előtt Frimpong is feliratkozott a Fradi örök góllövőlistájára.A 15. forduló 17 órás meccseket itt nézheted: http://bit.ly/2r4uPrm

Közzétette: M4Sport – 2018. november 24., szombat

Három perccel később Leandro félfordulatból lőtt kapura, de Felipe állta a sarat. Nem úgy, mint a 33. percben, amikor Varga bal oldali szöglete után Leandro fejelt Blazichoz, aki másfél méterről bekotorta a labdát a kisvárdai kapuba (2-0).

Blazic góljával 2-0 a Fradinak

A Fradi második középhátvédje is betalált: Blazic ismét csatárerényeket csillogtatott.

Közzétette: M4Sport – 2018. november 24., szombat

A 41. percben három gólos előnyre is szert tehettek volna a hazaiak, de Lanzafame fejesét Felipe a kapufára tolta.

A fordulás után az 52. percben kis híján összehozta a szépítő gólt a Fradi a Kisvárdánák: egy veszélyes felívelés után Heister fejelte az égbe a labdát, amit Dibusz alig bírt eltakarítani, de Frimpong kisegítette a Fradi kapusát és elrúgta Gosztonyi elől a labdát. A 66. percben Sassá is szépíthetett volna, de a kapu mellé bólintott. A hátralévő időben a Fradi újabb helyzeteket dolgozott ki, de mivel nem született újabb találat, így maradt a 2-0-s ferencvárosi győzelem.

Puskás Akadémia – Haladás 2-0

Gólszerzők: Kiss T. (13.), Knezevic (17.)

Gyorsan eldőlt az NB I szombati, alsóházi rangadója: a Puskás Akadémia a Haladás saját nevelésű játékosának főszereplésével győzte le a szombathelyi együttest.

A 13. percben született meg az első gól: a leshatáron kilépő, a 18. születésnapját ma ünneplő Kiss Tamás mintegy 20 méterről remekül emelte át a kifutó Rózsa Dánielt, a labda a jobb oldali kapufa segítségével jutott a hálóba (1-0).

Pukás Akadémia-Haladás 1-0

Kiss Tamás egy gyönyörű góllal ajándékozta meg magát és csapatát a 18. születésnapján.😎🎉⚽🎂Néhány momentummal később Knezevic is betalált, így hamar kétgólos előnyre tett szert a Pukás Akadémia Felcsúton.⚽⚽Puskás Akadémia-Haladás 2-0Élő közvetítés: http://bit.ly/2S7N8aD.

Közzétette: M4Sport – 2018. november 24., szombat

A négy perc múlva született második találatban is főszerepet játszott a Szombathelyen nevelkedő, júliusban Felcsútra igazoló Kiss: bal oldali remek passza után lőtt a kapu közepébe Knezevic (2-0).

Puskás Akadémia-Haladás 2-0

Az első gólt szerző Kiss Tamás egy gólpasszal járult hozzá a Puskás Akaémia második találatához, amelyet Knezevic lőtt a szombathelyiek kapujába.⚽Puskás Akadémia-Haladás 2-0Élő közvetítés: http://bit.ly/2S7N8aD.

Közzétette: M4Sport – 2018. november 24., szombat

A félidő hátralevő részében a Haladás képtelen volt újítani, a hazaiakat pedig nem siettette semmi.

Fordulás után aktívabban játszottak a vendégek, Funsho Bamgboye beállása után egyre több veszélyes támadást is vezettek, de igazi gólhelyzeteket így sem tudtak kialakítani. Egy-egy kontránál Kiss Tamás, majd az őt váltó, szintén szombathelyi nevelés Radó András előtt is adódott lehetőség, de az eredmény már nem változott.

Újpest – Paks 1-1

Gólszerzők: Beridze (60.) ill. Bartha (84.)

A első támadást a Paks vitte végig, de alig néhány perc elteltével az Újpest ragadta magához a kezdeményezést. A hazaiak az első félidő egészében nyomást gyakoroltak Rácz Gergő kapujára, és Beridze, illetve Obinna váratlan megoldása révén többször is gólhelyzetbe kerültek, szükség volt a több ízben blokkoló Gévay lélekjelenlétére. A Paks egy ígéretes szabadrúgással veszélyeztetett, ám Haraszti lökete lepattant a sorfalról.

A második félidő elején paksi támadások következtek, majd visszaállt a korábbi játékkép. Az újpesti mezőnyfölény ki is fizetődött a 60. percben: a kapitányi karszalagot először viselő Zsótér Donát szöktette Beridzét, aki értékesítette ziccerét (1-0). A bekapott gól után fokozatosan egyre feljebb tolta a védelmét a Paks, és Papp Kristóf fejese révén először nagyon közel kerültek az egyenlítéshez, majd a csereként beálló Bartha László közeli lövésével kiegyenlítettek a 84. percben (1-1).

A hátralevő percekben már nem változott az eredmény, a Paks ponttal távozott a Szusza Ferenc Stadionból.

Honvéd – Mezőkövesd 1-1

Gólszerzők: Holender (64.), ill. Drazic (76.)

A mérkőzés első valamire való helyzetére a 23. percig kellett várni, amikor Kukoc tekerte be a labdát bal oldalról, de a próbálkozását Szappanos magabiztosan védte. A 35. percben a mezőkövesdiek is próbálkoztak, de Molnár lekészítése után Vajda lőtt csúnyán a kapu fölé. Az első félidő lefújása előtt nem sokkal Heffler lőtt jobbról, de alig ment mellé a lövése.

A második játékrész 52. percében Cseri passzából Molnár tüzelt 25 méterről, ám a bal alsó mellé lőtt. Alig öt perccel később Batik combja megsérült, helyette Nagy Gergő állt be. A 63. percben Holender jobb oldali szöglete után Danilo fejelt, de Szappanos bravúrral mentett, de egy perccel már ő sem tudta megmenteni a kövesdieket a góltól: egy bal oldali szöglet után Kamber a bal sarok elé csúsztatta a labdát ami Holenderhez került és a léc alá fejelt (1-0).

Honvéd-Mezőkövesd 1-0

A válogatottban a finnek ellen bemutatkozó Holender Filip fejesével vezet a Honvéd az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.⚽Budapest Honvéd-Mezőkövesd 1-0Élő közvetítés: http://bit.ly/2P185Sy

Közzétette: M4Sport – 2018. november 24., szombat

A 73. percben még Drazic is beállt, rögtön helyzetbe is került: előbb a fejesét blokkolta Gazdag, majd a 76. percben gólnak örülhetet – majd Vadnai passza után tüzelt Drazic, de védi Gróf, majd a kipattanó visszapattan hozzá, aki nyolc méterről a bal alsóba fejelte a labdát (1-1), amivel kialakult a végeredmény is.

Honvéd-Kövesd 1-1

Elaludt a kispestiek védelme, Sztefan Drazsics első lövését még hárítani tudta Gróf, azonban a kipattanó után már tehetetlen volt.⚽Budapest Honvéd-Mezőkövesd 1-1Élő közvetítés: http://bit.ly/2P185Sy

Közzétette: M4Sport – 2018. november 24., szombat