Marko Nikolic, a MOL Vidi FC vezetőedzője elégedetten értékelte csapata szerinte megérdemelt sikerét (2-0) a nagy rivális FTC ellen, a Magyar Kupa negyeddöntőjében.

Gratulálok a csapatnak a győzelemhez és a formájához is. A legutóbbi tíz mérkőzésünkön kilencszer győztünk és egy döntetlent játszottunk, és ne felejtsük, hogy ebben benne van a Fradi elleni két győzelem is. Szóval mindenképp dicséret illeti a csapatot az elmúlt időszakban mutatott teljesítménye miatt. Remélem, ez a forma kitart majd a folytatásban is. Rosszul kezdtünk, de a kiállítással fordult a kocka – szerintem 100 százalékos piros volt. Több lehetőségünk volt, a Fradinak is volt 1-2 helyzete, és mind a két oldalon voltak sérülések is. Profi munkát végeztünk a mai mérkőzésen, a találkozó nagy részét az irányításunk alatt tartva, megérdemelt továbbjutást arattunk. Ami a sérültjeinket illeti, Elek Ákos szeme egyelőre nincs túl jó állapotban, várjuk a pontos diagnózist, Marko Scepovic valamivel jobban van – mindketten a fejükre kaptak rúgást, ütést. Kemény meccs volt, sok ütközéssel. 

Az idény Vidi-Fradi rangadói a bajnokságban és a kupában:

2018.09.02. (NB I): Ferencváros – MOL Vidi FC 2-2

2018.12.16. (NB I): MOL Vidi FC – Ferencváros 2-1

2019.03.13. (MK): Ferencváros – MOL Vidi FC 1-2

2019.04.03. (MK): MOL Vidi FC – Ferencváros 2-0

2019.04.20. (NB I): Ferencváros – MOL Vidi FC ???

Összesen, Vidi-szempontból: 4 mérkőzés, 3 győzelem, 1 döntetlen, 8-4-s gólkülönbség

(…) Tiszteljük a Ferencvárost, jó csapatnak tartjuk, azt nem tudom és nem is akarok arról beszélni, miért nem kaptunk még ki tőlük az idényben, ez nem lenne túl sportszerű. Ezen a négy meccsen jól játszottunk ellenük, de mindegyik mérkőzés más és más volt, mint ahogy más lesz a következő, egymás elleni bajnokink is.

Nem szeretem, ha lebecsülik a csapat teljesítményét, azért játszottunk EL-playoffot, voltunk bajnokok, BL-rájátszásban is jártunk, aztán az EL csoportkörében, mi is megérdemeljük a tiszteletet, ezt néha kicsit hiányolom…

Szerhij Rebrov közben kifakadt játékosai sérülése miatt – a nyilatkozat itt:

MK – Rebrov kifakadt a sérülések miatt: Miért nem lehet vasárnap bajnoki?