A 7 567 néző előtt lejátszott Ferencváros-MOL Vidi FC Magyar Kupa negyeddöntő első mérkőzésén némileg váratlanul a 7. percben megszerezte a vezetést a Vidi: Huszti szabadrúgása után Juhász fejelt a Fradi kapujába (0-1).

A kapott gól után a fehérváriak őrizték az előnyüket, a zöld-fehérek sokáig nem alakítottak ki veszélyes helyzeteket. Egészen a 27. percig, amikor egyenlítettek: Leandro cselezgetett, majd a beadása után Gorriaran fejelt az öt méterről a jobb alsóba (1-1). Az első félidő végéhez közeledve Nego és Juhász is sárga lapot kapott, valamint a 37. percben Solymosi a lelátóra küldte a Vidi másodedzőjét, Szalai Tamást. Két perccel később Juhász lépett rá Gorriaran lábfejére a tizenhatoson belül, de a bíró nem ítélt büntetőt, így 1-1-el mentek pihenni a felek.

Fordulás után átvette a vezetést a Vidi: az 58. percben Huszti baloldali szögletét követően Leandrót megelőzve, Vinícius fejjel vette be Dibusz kapuját (1-2). Egy óra elteltével inkább sárga lapok domináltak a helyzetek helyett, majd a 71. percben Böde és Hodzic is pályára lépett. A hátralévő szűk húsz percben többnyire mezőnyjáték folyt. Mivel egyik csapat előtt sem adódott komolyabb gólhelyzet, így maradt az 2-1-es Vidi-győzelem, és a Fradi 30 meccs után kapott ki újra hazai pályán.

A visszavágót április 3-án rendezik Székesfehérváron.

Így szólt a “Kislány a zongoránál” a Fradi-Vidi MK-meccsen – videó