A Fradinak az otthon elszenvedett 2-1-es vereséget kellett volna ledolgoznia a Vidi ellen a továbbjutáshoz. A zöld-fehérek számára azonban rendkívül rosszul kezdődött a mérkőzés: a 7. percben Dibusz 20 méterre kijött a kapujából és ütemet késve lefejelte Scsepovicsot, így Kassai Viktor kiállította a vendégek kapusát. A Vidi az összesített előny tudatában nem erőltette a támadásokat, míg a zöld-fehérek 10 emberrel kevés veszélyt jelentettek a fehérvári kapura, a félidő hosszabbításában Petrjaknak volt egy jó lövése 15 méterről, amit azonban védett Kovácsik.

A második félidő elején a Vidi lezárta a párharcot: az 58. percben Nikolov három Fradi-védőt is becsapott majd 15 méterről a kapuba lőtt, ezzel már 3-1- volt a piros-kékek előnye összesítésben.

Boban Nikolov gólja a Fradi elleni kupameccsen

A MOL Vidi FC középpályása, Boban Nikolov szlalomozott át a Ferencvárosi Torna Club védelmén, így a fehérváriak már 3–1-re vezetnek összesítésben a kupanegyeddöntőben.Élőben a rangadó, majd az elődöntők sorsolása: http://bit.ly/2ViOhht.

Közzétette: M4Sport – 2019. április 3., szerda

 

A hajrában Lanzafame egy szerencsétlen mozdulat után lefejelte Haratint, aki nem tudta folytatni, így a Fradi 9 emberrel fejezte be a meccset. A 82. percben Milanov kilőtte a bal sarkot, így a Vidi a visszavágót is magabiztosan nyerte meg és bejutott az elődöntőbe. A négy között van a Debrecen, az NB II-es Soroksár és a Honvéd is.

Georgi Milanov gólja a Fradi elleni kupameccsen

Bevitte a kegyelemdöfést a MOL Vidi FC! Georgi Milanov góljával biztossá vált, hogy Ferencvárosi Torna Club búcsúzik a Magyar Kupából! Gólösszefoglaló és az elődöntő párosításainak sorsolása: http://bit.ly/2ViOhht.

Közzétette: M4Sport – 2019. április 3., szerda

 

Te hogy láttad a meccset? 💪⚽️

Közzétette: csakfoci.hu – 2019. április 3., szerda

Vidi – Ferencváros 2-0 (Nikolov 58., Milanov 82.), továbbjutott 4-1-es összesítéssel a Vidi

MK: Dibusz lefejelte Scsepovicsot, Kassai kiállította a kapust – videó