Kubatov: “Komolyan tárgyalunk egy legalább akkora szponzorral, mint a MOL” – az MLSZ, Doll és az EL is szóba került

Kubatov Gábor és Orosz Pál egy jelentős szponzorról, a Paintsil-ügyről, Thomas Dollról, az MLSZ-ről, a bírókról és az Európa Ligáról is beszélt a Fradi szurkolói ankétján.

NB I: Az EL miatt átalakult az első két forduló programja – íme, a pontos menetrend

Az Európa Liga-mérkőzések miatt több NB I-es találkozó is vasárnapra került át. Többek között az MTK-Fradi, a Haladás-Újpest és a Fradi-Diósgyőr összecsapás időpontja is megváltozott. Megvan a pontos menetrend is.

Hivatalos: EL-ben megfordult szlovák válogatottal erősített a Loki

A Debrecen hivatalos honlapján jelentette be, hogy leigazolta a többszörös utánpótlás- és egyszeres szlovák válogatott Erik Cikost, aki két évre kötelezte el magát a hajdúságiakhoz.
Bővebben itt!

A Puskás NB I-es védőt igazol, de kölcsönadja őt Romániába

A csakfoci.hu információi szerint Rus Adrián aláírhat a felcsútiakhoz, ám a következő szezonban román élvonalbeli csapatot erősíthet. A részletekért kattints ide!

Fradi: A szerb élvonal álomcsapatából hozhatnak védőt – sajtóhír

Szerb lapértesülések szerint a Fradi a Cukaricki 21 éves balhátvédjét, Miroslav Bogosavacot szemelte ki. Részletek itt!

További átigazolási hírek

A PSG hivatalos honlapján jelentette be, hogy Lőw Zsolt aláírt, így eldőlt, hogy a magyar szakember lesz Thomas Tuchel segítője. A legutóbb a Balmazújvárost erősítő Rudolf Gergely bejelentette visszavonulását – további mai átigazolási hírek folyamatosan frissülő rovatunkban!

Lőw aláírt a PSG-hez, Rudolf nagy bejelentést tett, a Viditől vett kapust az újonc, majd továbbadta – hazai átigazolási hírek