Fotó: vi.nl

Kiprich korábbi klubjával működhet együtt az itthoni utánpótlásprogram - a magyar varázsló kiemelten foglalkozik majd a fiatal tehetségekkel

Kiprich József mentorálásával kezdte el kiépíteni nemzetközi kapcsolatait vértesszőlősi Jövő Csillagai.
Póczik Dávid 2024. május 1., szerda 17:35
Fotó: vi.nl
Kiprich József mentorálásával kezdte el kiépíteni nemzetközi kapcsolatait vértesszőlősi Jövő Csillagai.
Szerző: Póczik Dávid 2024. május 1., szerda 17:35

A kemma.hu számolt be róla, hogy a vértesszőlősi Jövő Csillagai elkezdte kiépíteni nemzetközi kapcsolatait, hiszen az utánpótlásprogram oszlopa és mentora a legendás labdarúgó, Kiprich József, akinek volt holland csapatával, a Feyenoorddal már tárgyalnak is.

Az egykori tatabányai klasszis azt is elárulta, hogy kedvére való kihívásban lesz része, amiben Batics Attila segíti majd, aki a Tatabánya színeiben az élvonalban is játszott. Azt már korábban is bejelentették, hogy olasz, holland és magyar központokkal is együtt akarnak együtt dolgozni, a Feyenoorddal már tárgyalnak is.

– A tárgyalások jelenleg is zajlanak, és reményeink szerint pozitív eredménnyel zárulnak, ami tovább erősítené programunk nemzetközi kapcsolatait és láthatóságát. A vértesszőlősi labdarúgó szakosztály és az utánpótlásprogram is elkötelezett abban, hogy a regionális labdarúgás fejlesztésével nemcsak helyi, hanem nemzetközi szinten is érvényesüljenek. A toborzó napokat június 15-re és 16-ra tervezzük, Kiprich József, a program mentora és a holland Feyenoord korábbi labdarúgójának vezetésével - emelték ki, hozzátéve, hogy Kiprich kiemelten foglalkozik majd a fiatal tehetségek kiválasztásával, képzésével és mentorálásával.

Szóba kerültek az infrastrukturális fejlesztések is, amelyek alapját képezik a hamarosan induló programnak. Ezek várhatóan 5-6 héten belül elkezdődnek, az új világítási rendszerrel, pályafelújításokkal és egyéb fejlesztésekkel együtt - írta a cikk.

A közelmúltban tízezrek skandálták Kiprich nevét, amikor visszatért egykori klubjának egy bajnokijára, a 60. születésnapjára pedig dokumentumfilmet kapott ajándékba a hollandoktól. De volt, hogy a Tatabánya közelében nyaraló Feyenoord-drukkerek keresték meg a tatabányai varázslónak is becézett legendát, hogy találkozhassanak vele.

Olvastad már?
Spanyol sztárcsapatnál bizonyíthatott a fiatal magyar gólkirályjelölt: "Talán mi ebből a szempontból kissé el vagyunk kényeztetve" - interjú
A Spanyolországban szerzett élmények kapcsán nyilatkozott honlapunknak Nyikos Botond, a debreceniek 2008-as születésű támadója, aki 16 góljával jelenleg vezeti az Országos U16-os kiemelt bajnokság góllövőlistáját.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Edzőkérdés
Marek Papszunt nevezte ki új edzőjének a Raków. A Fradival is hírbe hozott edző kapcsán a Csakfoci korábban jelezte, hogy nem benne gondolkodnak az FTC-nél.
Fradi
Játékoseladások?
"Csak különleges ajánlat esetén engedünk el játékost" - utalt Hajnal Tamás többek között Marquinhos vagy Varga Barnabás esetleges értékesítésére. (M4 Sport)
Légiósok
Szalai Attila
A török sajtó szerint a Galatasaray szívesen látná soraiban Szalai Attilát.
Tovább az összes átigazoláshoz