Fotó: sport1.de

Újabb fordulat a Szalai-ügyben: A Basel ismét száműzte az edzésekről a magyar támadót - a visszavonulását is pedzegetik

Szalai Ádám nem vehet részt az élvonalbeli csapat edzésein és a marbellai edzőtáborba sem utazhat el, sajtóhírek szerint az U21-esekhez száműzték.
Nyikes Zoltán 2023. január 3., kedd 13:55
Fotó: sport1.de
Szalai Ádám nem vehet részt az élvonalbeli csapat edzésein és a marbellai edzőtáborba sem utazhat el, sajtóhírek szerint az U21-esekhez száműzték.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. január 3., kedd 13:55

Hétfőn megkezdte a téli felkészülést a Basel, ennek apropóján pedig ismét témát szolgáltatott a svájci lapoknak a magyar válogatott támadó, Szalai Ádám jövője. Azok után ugyanis, hogy a tavalyi év végén kitették az első csapatából és csak egyéni edzéseken vehetett részt mindaddig, míg egy bírósági döntés következtében újra csatlakozhatott az A-kerethez,

most újfent száműzték a tréningekről a 35 éves támadót.

A bazonline.ch azt írja, hogy Alex Frei vezetőedző csak azokkal akarta elkezdeni a felkészülést, akikre a tavaszi idényben is számíthat, így Szalai Ádám, Kaly Sène, Tician Tushi, Yannick Marchand és Liam Chipperfield sem jelenhetett meg az első edzésen, ők majd az U21-es csapattal kezdhetik meg az alapozást. A portál megemlíti, az U21-es együttes csak akkor vág bele a munkába, amikor a felnőttek elutaznak a marbellai edzőtáborba.

A svájci lap azt is írja, különösen kíváncsiak arra, hogy Szalai esetében milyen megoldást találnak, a 35 éves játékos ugyanis pályafutása befejezésének küszöbén áll és szerintük aligha fogja máshol megtalálni azokat az anyagi feltételeket, amelyek a Baselnél jelenleg még teljesülnek.

Olvastad már?
Pikáns részletre derült fény Szalai Ádám szerződésével kapcsolatban - sajtóhír
A Blick szerint Szalai és a Basel az átigazoláskor abban állapodtak meg, hogy a magyar támadó edzőként maradhatott volna a klubnál szerződése lejártát követően.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Cseri Tamás
Cseri Tamás az M4 Sportnak erősítette meg, hogy a következő szezonban, az NB II-ben is a Mezőkövesd játékosa lesz.
MTK Budapest
Szerződéshosszabbítás
Németh Krisztián 2025 nyaráig szóló szerződéshosszabbítást kötött az MTK-val.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
Az NB I-ben idén debütáló, a klubot 2021 óta szolgáló Kersák Roland tovább gyarapíthatja lila-fehér mérkőzései számát, a kapus pénteken ismét elkötelezte magát a KTE mellett és új szerződést írt alá.
Tovább az összes átigazoláshoz