Fotó: blick.ch

Pikáns részletre derült fény Szalai Ádám szerződésével kapcsolatban - sajtóhír

A Blick szerint Szalai és a Basel az átigazoláskor abban állapodtak meg, hogy a magyar támadó edzőként maradhatott volna a klubnál szerződése lejártát követően.
Nyikes Zoltán 2023. január 3., kedd 9:09
Fotó: blick.ch
A Blick szerint Szalai és a Basel az átigazoláskor abban állapodtak meg, hogy a magyar támadó edzőként maradhatott volna a klubnál szerződése lejártát követően.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. január 3., kedd 9:09

Továbbra sem lehet tudni egészen pontosan, hogy hogyan fog alakulni a pályafutása Szalai Ádámnak, akit a tavalyi év végén kitettek a Basel első csapatából, még az edzéseket sem látogathatta heteken keresztül, végül egy bírósági döntés következtében november közepétől újra csatlakozhatott a svájci együtteséhez.

A korábbi magyar válogatott csatár ugyan a szezon végéig rendelkezik érvényes szerződéssel, de az igazgatótanács tagja, David Degen már egyértelművé tette, szó sem lehet arról, hogy Szalai újra pályára lépjen a Baselben.

A svájci Blick ezúttal azt írja, a háttérben jelenleg is folynak a tárgyalások a szerződése felbontásáról. A portál a játékos megállapodásának egy részletére is fényt derített, azt írja, pikánssá teszi az ügyet, hogy információi szerint Szalai 2022 februárjában olyan szerződést írt alá, aminek a lejárata végén az utánpótlásban helyezkedhetett volna el edzőként.

Olvastad már?
Légiósok: Nagyon felkapott lett a magyar válogatott szélső, újabb topligás csapat vinné - sajtóhír
A francia sajtó arról ír, hogy a magyar válogatott szélsőt az OGC Nice szemelte ki.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz