Fotó: veszpremkukac.hu

Szokatlan látvány: Térdig érő gaz lepte el az NB III-as bajnokcsapat futballpályáját - fotó

Az együttes "albérletben" játszotta a hazai mérkőzéseit az előző szezonban.
Póczik Dávid 2023. június 24., szombat 18:07
Fotó: veszpremkukac.hu
Az együttes "albérletben" játszotta a hazai mérkőzéseit az előző szezonban.
Szerző: Póczik Dávid 2023. június 24., szombat 18:07

Térdig ér a gaz a Practical VLS Veszprém labdarúgócsapatának sportpályáján, pedig az együttes a jövő héten már kezdi a felkészülést a 2023/2024-es szezonra - hívta fel a figyelmet a szokatlan látványra a veszpremkukac.hu. A portál még egy olyan fotót is közzétett, melyen Pető Tamás vezetőedző látható kaszával a kezében, a rendezetlen külsejű futballpályán.

A Veszprém az első helyen ért célba az előző szezonban az NB III Nyugati csoportjában, úgy, hogy az együttes szinte kizárólag Ajkán játszotta a "hazai" mérkőzéseit. Az albérlet nem zavarta meg a játékosokat, hiszen a gárda egészen az NB II-es osztályozóig menetelt, ahol az első mérkőzésen leikszelt a Nyíregyházával, azonban a második, idegenbeli mérkőzésen 1-0-ra kikapott a Szparitól, így nem jutott fel.


A képen Pető Tamás vezetőedző látható. Fotó: veszpremkukac.hu

Fotó: veszpremkukac.hu
Olvastad már?
A Kecskemét vezetőedzője az EKL-ről: "Számomra kicsit furcsa, hogy sokaknak az a két mérkőzés fontosabb, mint a bajnokság"
Szabó István vezetőedző beszélt a felkészülés első hetéről.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Honvéd / Kisvárda
Lazar Cirkovic
A Magyarországon eltöltött két év után a szerb Lazar Cirkovic úgy döntött, hogy új kihívást keres távol az NB I-től és otthonától.
Tovább az összes átigazoláshoz