Elege lett a vádaskodásokból: Szerződést bontott a gyanúba kevert Kaposvár alapembere - levelet írt a szurkolóknak

Honlapunk információi szerint távozik Kaposvárról Szakály Attila, a Rákóczi 28 éves csapatkapitánya. Később a középpályás búcsúja hiavatlossá is vált, levélben köszönt el a klubtól és a szurkolóktól.
Privacsek András 2021. február 14., vasárnap 11:45
Honlapunk információi szerint távozik Kaposvárról Szakály Attila, a Rákóczi 28 éves csapatkapitánya. Később a középpályás búcsúja hiavatlossá is vált, levélben köszönt el a klubtól és a szurkolóktól.
Szerző: Privacsek András 2021. február 14., vasárnap 11:45

A csakfoci.hu úgy tudja, Szakály egyre nehezebben viselte a csapatot ért támadásokat a Tállya elleni Magyar Kupa-kiesést követően.

Mint ismert, a Kaposvár 2-0-s félidei vezetés után 5-3-ra kikapott az NB III alsóházához tartozó együttestől és elbúcsúzott a kupától.

A mérkőzés után a klub vezetése és tulajdonosa közleményben jelezte, hogy elhatárolódnak az MK-mérkőzésen történtektől és kezdeményezik a találkozó kivizsgálását az MLSZ-nél és a Szerencsejáték Zrt-nél.

Szakály a nem csituló vádaskodások után döntött úgy, hogy felbontatja szerződését, a neve már nem szerepel a Csákvár elleni meccskeretben sem. Értesüléseink szerint a 28 éves játékos nagy eséllyel továbbra is az NB II-ben folytatja pályafutását.

A középpályás 2017 óta erősítette a Kaposvárt, alapembere volt a 2019/20-as szezont az NB I-ben töltő együttesnek is.

A súlyos betegségéből lábadozó egykori szövetségi kapitánynak szilárd elképzelése van arról, hogyan lehetne versenyképesebbé tenni a hazai bajnokságot és a magyar válogatottat - kattints!


FRISSÍTÉS: A Kaposvár kicsivel 15 óra előtt a hivatalos Instagram-oldalán erősítette meg információnkat: Szakály Attila négy év után bontott szerződést klubunkkal - olvasható a Rákóczi közösségi felületén.

"Gyerekként viselkedtünk"

A hivatalos klubhonlap aztán a hír bejelentése mellett egy búcsúlevelet is közzétett, Szakály így köszönt el a klubtól és a szurkolóktól:

"Tisztelt Rákóczi szurkolók!

Ami az elmúlt napokban történt, azzal nem tudok és nem is akarok azonosulni, ezért kértem szerződésem felbontását. Nagyon rosszul kezeltük a kupabúcsút. Gyerekként viselkedtünk és pont a lényeg maradt el, hogy gratuláljunk a Tállya csapatának a továbbjutáshoz. Ezt ezúton kívánom megtenni, valamint sok sikert kívánok nekik a továbbiakban!

Az itt töltött idő alatt mindent megtettem a Rákócziért, a szívemen viseltem a csapat sorsát. Hosszas gondolkodás után döntöttem úgy, hogy nem szeretnék tovább maradni, mivel úgy érzem, az elmúlt napokban többször is jogtalan támadások érték a csapatot a sajtóban és a közösségi médiában. Több mint négy évet töltöttem el a Rákóczinál és csak a jóra szeretnék emlékezni. Arra, hogy a harmadosztályból az NB I.-ig segíthettem a csapatot. Arra, hogy az NB III.-as bajnoki cím után a szurkolóinkkal közösen ünnepeltünk, majd ugyanezt tettük a követő évben is, az NB I.-be jutásnál. Nagyon jó embereket, barátokat ismertem meg, mindig jó szívvel fogok visszaemlékezni Kaposvárra!" - írta a középpályás.

Olvastad már?
Reagált a Szerencsejáték Zrt. és az MLSZ is a nagy port kavart Magyar Kupa-meccsre
Ahogy arról beszámoltunk, a Kaposvár tulajdonosa és vezetősége közleményben jelezte, kezdeményezi a Tállya elleni Magyar Kupa-mérkőzés kivizsgálását a Magyar Labdarúgó Szövetségnél és a Szerencsejáték Zrt.-nél. Honlapunk a Szerencsejáték Zrt.-től azt a tájékoztatást kapta, hogy rendkívüli intézkedés nem történt, a beérkezett fogadások érvényesek voltak, az eredmények megállapítását követően a nyeremények kifizetése rendben megkezdődött. Az ügyre reagált az MLSZ is.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Kerkez: irány az MU?
A magyar válogatott játékos édesapja éppen most fotózkodott a Kerkez iránt állítólag érdeklődő MU menedzserével, Erik Ten Haggal.
MLSZ
Szélesi Zoltán
A Csakfoci információja szerint Szélesi léphet feljebb és ő veheti át az U21-es válogatott irányítását Gera Zoltán távozása után.
Vasas
Gera az új edző
Desits Szilárd távozik az angyalföldiektől, a csapatot Gera Zoltán irányítja a jövőben - jelentette be a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz