Hivatalos: Újabb korábbi Vasas-játékos tért vissza Angyalföldre

Mindkét szélen bevethető szélső a Vasas negyedik nyári igazolása.
Csakfoci Admin 2019. június 9., vasárnap 11:39
Mindkét szélen bevethető szélső a Vasas negyedik nyári igazolása.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. június 9., vasárnap 11:39

A Vasas hivatalos oldalán jelentette be, hogy leigazolta a Dorog szélsőjét, Szedlár Zoltánt. A most 25 esztendős játékos 2009-ben, 15 évesen korában került a Vasas Kubala Akadémiára, majd a 2012/2013-as szezonban a DVSC elleni Magyar Kupa-elődöntőn mutatkozott be a felnőttek között. Szedlár a Vasasnál és a Dorognál összesen 103 meccsen lépett pályára, és 17 gólt, valamint 24 gólpasszt jegyzett.

- Szedlár Zoli a második hazatérőnk a Vasasba. Egy gyors, mozgékony, jól cselező szélső, akivel tovább erősödhet a támadójátékunk - mondta Domonyai László klubigazgató a vasasfc.hu-nak az új érkezőről.

- Nagyon nagy megtiszteltetés volt, hogy megkeresett a klub, nagyon örültem, amikor Szanyó Károly vezetőedző jelezte, hogy szeretne leigazolni - kezdte nyilatkozatát Szedlár. - Nem kellett sokat gondolkodnom, azonnal eldöntöttem, hogy visszatérek a Vasasba. Ez egy óriási lépés a karrieremben, remek érzés újra visszatérni oda, ahol nevelkedtem. Az akadémiás évekről nagyon szép emlékeket őrzök, nagyszerű érzés volt ilyen színvonalas helyen játszani, valamint a felnőttcsapatban is remek játékosokkal és stábbal dolgoztam együtt. 2013-ban már játszottam Szanyó Károly vezetőedző irányítása alatt a Vasasban, miatta is könnyű volt meghoznom a döntést, hogy visszajövök. Nagyon jól ismerjük egymást, tudom, hogy a csapataira mindig is a támadó foci volt a jellemző, és a következő idényben is ez lesz a cél, ami egy játékos számára is nagyon vonzó. Mind a két szélen bevethető vagyok, a gyorsaságomat és a cselezőkészségemet tartom az erősségeimnek. Érettebb lettem a Dorogon eltöltött évek alatt, de tudom, hogy még sok mindenben kell fejlődnöm. Bízom benne, hogy nagy mértékben hozzá tudok járulni ahhoz, hogy a csapat elérje a szezon végén a célját, azaz a feljutást az NB I-be.

Szedlár az angyalföldi klub negyedik nyári igazolása Daróczi Zoltán, Ivan Rados és a szintén Vasas-nevelésű Gál Mátyás után.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Nikolai Frederiksen
A Fradi egy évre kölcsönvette a Vitesse támadóját, és a zöld-fehér klub vételi opcióval is rendelkezik.
CD Lugo
Joan Carrillo
A korábban Fehérváron és Debrecenben is dolgozott Joan Carrillo veheti át a spanyol másodosztályban a bennmaradásért küzdő Lugo irányítását.
Nyíregyháza Spartacus
Vass Ádám
A csakfoci.hu információi szerint a Gyirmótról távozó, 11-szeres válogatott Vass Ádám Nyíregyházán folytatja pályafutását.
Tovább az összes átigazoláshoz