Három komoly távozó lehet Újpesten - ők igazolhatnak el

A csakfoci.hu információi szerint három olyan játékos is elhagyhatja a lila-fehéreket, akik a hétvégén véget ért idény nagy részében meghatározó játékosnak számítottak Újpesten. 
Dudás Gábor 2019. május 22., szerda 8:35
A csakfoci.hu információi szerint három olyan játékos is elhagyhatja a lila-fehéreket, akik a hétvégén véget ért idény nagy részében meghatározó játékosnak számítottak Újpesten. 
Szerző: Dudás Gábor 2019. május 22., szerda 8:35

Csalódást keltően ért véget az Újpest számára sokáig jól alakuló idény, hiszen a lilák végül lemaradtak a dobogóról és az Európa Liga-indulásról is.  Bár az elért eredmény Nebojsa Vignjevic vezetőedző elmondása szerint a lilák átigazolási politikáján nem változtat majd, hiszen nem elsősorban a nemzetközi porondra akartak igazolni, a távozók miatt komolyabb átalakulás is lehet a keretben.

A lilák szakvezetője honlapunknak úgy nyilatkozott a múlt héten, hogy 5-6 olyan játékos is lehet, aki vagy végleg, vagy kölcsönben elhagyhatja Újpestet. Három olyan játékos is lehet közöttük, akik az idényben meghatározó szerepet töltöttek be a keretben.

A szerb Filip Pajovic 28 találkozón védte kezdőkapusként az Újpest hálóját, és összességében jó teljesítményt is nyújtott. Nem véletlenül hívta fel külföldi csapatok figyelmét is magára - korábban a Lech Poznan érdeklődéséről is lehetett olvasni vele kapcsolatban. Pajovic szívesen kipróbálná magát külföldön, csapata pedig megfelelő ajánlat esetén elengedné.

A montenegrói és Pajovichoz hasonlóan két éve igazolt Mijusko Bojovic az ősszel - és az előző tavasszal - számított alapembernek (14 mérkőzés) inkább a IV. kerületben, a szezon második felében már csak öt meccsen kapott szerepet, csereszerepbe kényszerült a jól együttműködő Litauszki-Risztevszki duó mögött a védelem közepén. Az Újpest a következő idényben is erre a párosra építene inkább, ráadásul a 30 éves Bojovicnak a szerződése is lejár, így távozhat a nyáron.

A grúz Giorgi Beridze helyzete abból a szempontból speciális, hogy csak kölcsönben futballozik Újpesten, a belga Genttől érkezett tavaly nyáron. Eleinte Vignjevic is komolyabban számolt vele, az őszi idény második felében több jó meccse is volt, de a szakvezető összességében elégedetlen volt a hozzáállásával, így az idény második felére kiszorult a kezdőcsapatból, és nem is ragaszkodnak további maradásához a lilák.

Rajtuk kívül vannak olyan játékosok, akikért ajánlattal jelentkeztek már a kérők, de egyelőre megegyezésről egyik ügyben sincs szó.

Neked ajánljuk
Átigazolások
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Mosonmagyaróvár
Supka Attila
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően az NB II-es Mosonmagyaróvár vezetőedzője lett Supka Attila.
Kisvárda
Milos Kruscic
A csakfoci.hu információi igaznak bizonyultak: a Kisvárda vezetőedzője lett az Újpestről távozott Milos Kruscic.
Tovább az összes átigazoláshoz