Dél-amerikai sztárcsapatnál járt a Puskás Akadémia küldöttsége - erről állapodtak meg

A Real, a Bayern és a Juventus után a Flamengo létesítményeit is meglátogatta a felcsúti csapat küldöttsége, és sikerült egyezségre jutniuk a brazil klubbal is.
Csakfoci Admin 2019. november 1., péntek 21:46
A Real, a Bayern és a Juventus után a Flamengo létesítményeit is meglátogatta a felcsúti csapat küldöttsége, és sikerült egyezségre jutniuk a brazil klubbal is.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. november 1., péntek 21:46

A Puskás Akadémia háromtagú küldöttsége egy hetet töltött Brazíliában, ahol többek között megtekintették a magyar U17-es válogatott egyik világbajnoki mérkőzését is - jelezte a pfla.hu. A portál hozzáteszi, a küldöttség tagjai a holtidőben szakmai egyeztetést folytattak a CR Flamengo vezetőségével, amelynek értelmében a braziloktól futsal edző érkezik majd Felcsútra, valamint utánpótlástrénereink Dél-Amerikába utazhatnak egy hétre tanulmányútra.

Ezenkívül az Akadémia igazgatója, Takács Mihály átadta a meghívót a CR Flamengo vezetőségének a 2020-as Puskás–Suzuki-kupára. A brazil sztáralakulat harmadik alkalommal fog részt venni a viadalon, először a 2018-as tornán szerepelt, tavaly pedig első tengerentúli együttesként elhódította a trófeát.

A Puskás Akadémia nem először köt szakmai megállapodást nemzetközileg elismert együttessel: korábban a Real Madrid, a Bayern München és a Juventus vezetőivel is sikerült egyezségre jutniuk.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest/Paks
Rácz Gergő
Az MTK végleg megvásárolta Rácz Gergőt a Paksi FC-től, miután a 27 éves kapus a tavaszi idényben kölcsönben erősítette a fővárosiakat.
NB II
Bejelentették az új edzőt
Hivatalos bejelentés: NB II-es csapatnál nevezték ki a Vidivel Magyar Kupát nyert edzőt.
Ferencváros
Serdar Dursun
A törökök szerint a Fradi érdeklődik Serdar Dursun iránt, a csakfoci.hu azonban úgy tudja, hogy a hír nem igaz.
Tovább az összes átigazoláshoz