Dél-amerikai sztárcsapatnál járt a Puskás Akadémia küldöttsége - erről állapodtak meg

A Real, a Bayern és a Juventus után a Flamengo létesítményeit is meglátogatta a felcsúti csapat küldöttsége, és sikerült egyezségre jutniuk a brazil klubbal is.
Csakfoci Admin 2019. november 1., péntek 21:46
A Real, a Bayern és a Juventus után a Flamengo létesítményeit is meglátogatta a felcsúti csapat küldöttsége, és sikerült egyezségre jutniuk a brazil klubbal is.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. november 1., péntek 21:46

A Puskás Akadémia háromtagú küldöttsége egy hetet töltött Brazíliában, ahol többek között megtekintették a magyar U17-es válogatott egyik világbajnoki mérkőzését is - jelezte a pfla.hu. A portál hozzáteszi, a küldöttség tagjai a holtidőben szakmai egyeztetést folytattak a CR Flamengo vezetőségével, amelynek értelmében a braziloktól futsal edző érkezik majd Felcsútra, valamint utánpótlástrénereink Dél-Amerikába utazhatnak egy hétre tanulmányútra.

Ezenkívül az Akadémia igazgatója, Takács Mihály átadta a meghívót a CR Flamengo vezetőségének a 2020-as Puskás–Suzuki-kupára. A brazil sztáralakulat harmadik alkalommal fog részt venni a viadalon, először a 2018-as tornán szerepelt, tavaly pedig első tengerentúli együttesként elhódította a trófeát.

A Puskás Akadémia nem először köt szakmai megállapodást nemzetközileg elismert együttessel: korábban a Real Madrid, a Bayern München és a Juventus vezetőivel is sikerült egyezségre jutniuk.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Oliveira nem kell
Távozik a DVSC-től Joao Oliveira. A 28 éves svájci szélső 2023 nyarán érkezett Debrecenbe, a Lokiban 10 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, egy gólpassz fűződik a nevéhez.
Hosszabbított
Bernd Storck
Egy plusz egy évre írt alá a korábbi magyar szövetségi kapitány Sepsiszentgyörgyön.
Fradi
Wingo búcsúzik
Azok után, hogy a Fradi a hétvégén bejelentette Henry Wingo távozását, a játékos az Instagramon köszönt el a szurkolóktól. 3,5 év után igazol el.
Tovább az összes átigazoláshoz