Fotó: www.ujpestfc.hu

NB I: "Ilyen klub talán egész Európában nincs" - edzői értékelések

Így látták a szakvezetők az OTP Bank Liga 4. fordulójának vasárnapi mérkőzéseit. Edzői értékelések.
Dudás Gábor 2020. szeptember 13., vasárnap 22:16
Fotó: www.ujpestfc.hu
Így látták a szakvezetők az OTP Bank Liga 4. fordulójának vasárnapi mérkőzéseit. Edzői értékelések.
Szerző: Dudás Gábor 2020. szeptember 13., vasárnap 22:16

Újpest – Kisvárda 2-4 (Perosevic 28., 40., ill. Bumba 11., Simovic 24., Rubus 59., Datkovic 64.)

A meccs krónikája percről percre itt!

Beszámoló és videók itt!

Predrag Rogan (Újpest): - Ahogy azt mondtam a meccs előtti interjúban is, sohasem jó, ha egy csapat sok gólt kap, és most 2 találkozó alatt 7-et sikerült kapni. Ez azt mutatja, hogy a védelmi alakzatunkban komoly hibák vannak. Nem szeretnék kifogásokat keresni, de egyértelműen a védősorunkat rendbe kell tenni, mert a bekapott négy találatot egyértelműen hibának lehet betudni. Szeretnék gratulálni a Kisvárda együttesének a mai összecsapáson elért győzelemért. 4-5 kaput eltaláló lövésük volt, ebből sikerült 4-et gólra is váltaniuk. Az számomra remek élmény volt, hogy a csapat 2-0-s hátrányról vissza tudott kapaszkodni, de ez nem volt elég ahhoz, hogy a meccs végére is döntetlent tudjuk elérni. Úgyhogy én azt látom, hogy a védelemben kell a vereség okát keresni. Ezeken kell javítanunk, ez lesz holnaptól kezdve a házi feladat. Új megoldásokat találnunk, hogy az itt felmerülő hibákat elhárítsuk, és keményen kell dolgoznunk azon, hogy ez sikeres legyen. Nem neheztelek a játékosaimra, mert ez az első alkalom, hogy ilyen felállásban játszottak. Mint tudjátok, a szezon előtt több játékos távozott a védelemből, de ez nem kifogás, ez csak egy szempont, amit figyelembe kell vennünk. Továbbra is hiszek a játékosaimban, továbbra is támogatom őket, és tudom, hogy ezzel az attitűddel és munkával nekünk is sikerül majd jó eredményeket elérni. A mai semmiképp sem nevezhető jó eredménynek, ezen kell változtatnunk. A srácok önbizalma egy kicsit most megroppant, de nem szabad egyetlen játékosra ráhúzni a vizes lepedőt, csapatként kell együttműködnünk, mindenkinek ki kell venni a részét a védekezésből.

Ilyen klub, mint a miénk, talán egész Európában nincs - öt védőnket is elveszítettük. Dolgoznunk kell a pótlásukon!

(ujpestfc.hu / csakfoci.hu)

Supka Attila (Kisvárda): - Megérdemelten szereztük meg a győzelmet. Volt egy időszak 2-0 után, amikor egyenlített az Újpest, ott úgy éreztem, hogy bajban leszünk, és nem tudjuk összeszedni a csapatot. De a szünetben rendeztük a sorokat, a második félidőre jól jöttünk ki és begyakorolt szituációkból szereztük a gólokat. Még egyelőre az a problémánk, hogy több olyan játékosunk is van, akik csak későn érkeztek hozzánk, és még nincsenek olyan fizikai állapotban, mint azok, akik régebben itt vannak. Erre fel is készültünk, tudtuk már a mérkőzés előtt, hogy lesz 2-3 játékos, akiket esetleg le kell majd cserélnünk.


MTK Budapest – ZTE 0-3 (Favorov 42., Bedi 75., Szánthó 88.)

A meccs krónikája percről percre itt!

Beszámoló és videók itt! 

Michael Boris (MTK): - A mérkőzés elején nagyon sokat passzoltunk hátra, ami nem volt optimális, hiszen a ZTE letámadott és sokszor szerezték meg a labdát. A félidő közepén kicsit feléledtünk, utána több beadásunk volt és helyzeteket is tudtunk kialakítani, viszont a 42. percben jött a Zalaegerszeg gólja. A szünetben próbáltunk változtatni, de nem igazán sikerült, majd jött Herrera szerencsétlen sérülése, ami tovább nehezítette a dolgunkat, így pont nélkül maradtunk ma este.

Boér Gábor (ZTE): - Maximálisan elégedettek lehetünk. Az eredmény önmagáért beszél, kicsit ki is kell élveznünk ezt a 3-0-t, hiszen egy olyan MTK-t tudtunk "lenullázni" a gólok és a helyzetek számát is tekintve, amely meglepte az NB I-et és dominálni tudott az első fordulókban. Kivettük az MTK lendületét és azt a direkt játékát, ami sikerre vezette őket az előző fordulókban, nagy százalékban szereztük meg az úgynevezett második labdákat, és nem is emlékszek 100%-os MTK-helyzetre, ami mindent elmond a védekezésünkről. Gratulálok a srácoknak, nagyot futballoztak a mai napon! (ztefc.hu)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Angol sajtóhírek szerint a Championshipben vitézkedő Birmingham mellett az MLS-ben szereplő Philadelphia Union és a Toronto is ajánlatot tehet Brandon Ormonde-Ottewillért.
DVSC
Marko Milosevic
A nezavisne.com szerint Marko Milosevic kapus távozik a klubtól télen, miután alig jut játéklehetőséghez. A 32 éves játékos márciusban igazolt a Lokihoz és 11 tétmeccsen védett.
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
Tovább az összes átigazoláshoz