I. félidő:

A mérkőzés előtt a nemrég elhunyt Füle Antal tiszteletére tartottak gyászszünetet.

A találkozó első nagy helyzetét a hazaiak hagyták ki: a 7. percben Obinna remek elfutása és centerezése után Perosevicnek 5 és fél méterről kellett volna a kapuba lőnie, de a léc fölé ágyúzott.

A másik oldalon viszont rögtön jött a gól, a 11. percben ügyesen passzolták ki a vendégek a kissé tétovázó hazai védelmet, a román Bumba pedig végül 15 méterről kilőtte a jobb alsót (0-1).

Vezet a Kisvárda

Gól⚽️ és sajátos tánc🕺Mindkettő Bumba nevéhez fűződik, aki vezetést szerzett a Kisvárdának Újpesten.Élőben itt 👉 https://bit.ly/3kcHRwn

Közzétette: M4Sport – 2020. szeptember 13., vasárnap

A 14. percben Dombó a jobb sarokból szedte ki Obinna 17 méteres löketét, újabb tíz perc elteltével aztán megint jött a kisvárdai gól: Melnik remek hosszú indítása után Bumba ívelt lágyan középre balról, Simovic pedig a kapufa segítségével a kapu bal oldalába fejelt (0-2).

Bumba gól után gólpassz

Bumba a gólja után gólpasszt is jegyez az Újpest ellen: Simovic fejesével növelte kettőre a kisvárdai előnyt.

Közzétette: M4Sport – 2020. szeptember 13., vasárnap

Ezzel azonban még nem volt vége: a 28. percben a horvát Perosevic szépített (és volt eredményes 1009 nap után az NB I-ben!) Egy hatalmas védelmi hiba után lőtt kicsit jobbról, a labda pedig Dombó kezei mellett a jobb sarokba gurult (1-2). Sőt, a támadó az egyenlítő gólt is megszerezte, a 40. percben 18 méterről nagy gólt ragasztott a kapu jobb oldalába (2-2).

Perosevic egyenlít

Valóban remek kiugratást kapott, apró bibi, hogy az ellenfelétől.🎁A hosszú ideje gólképtelen Perosevic ezen annyira fellelkesült, hogy rövid időn belül ledolgozta az Újpest kétgólos hátrányát a Kisvárda ellen.A 2. félidő élőben: https://bit.ly/3kcHRwn

Közzétette: M4Sport – 2020. szeptember 13., vasárnap

II. félidő:

A második játékrész első felében, nagyjából öt perc alatt azonban megint kétgólos előnyt szedett össze a Kisvárda. Előbb egy balról beívelt szabadrúgást terelt Rubus a kapuba a bal kapufánál (2-3), majd egy szöglet után Datkovic fejelt a hálóba (2-4) .

Újra a Kisvárdánál az előny

Banai segítő kezével Rubus újra a Kisvárdát juttatta előnyhöz Újpesten.

Közzétette: M4Sport – 2020. szeptember 13., vasárnap

Másodszor is kétgólos előnyben a Kisvárda Újpesten

Másodszor már nem engedte ki a kezéből azt a lehetőséget a Kisvárda, hogy kétgólos előnybe került az Újpest otthonában.Datkovic fejesével alakult ki a 4-2-s vendégsiker.

Közzétette: M4Sport – 2020. szeptember 13., vasárnap

A gyorsan jött két találat el is döntötte a második félidőre – főleg hazai szempontból – elég álmossá vált mérkőzést. Hiába mutatkozott be a liláknál az elefántcsontparti válogatott csatár, Junior Tallo is, Perosevicen kívün nem igazán volt gólveszélyes játékosa a meccsen a hazaiaknak. Akik eddig soha nem kaptak gólt hazai pályán a Kisvárdától – most viszont négyet is.

OTP Bank Liga, 4. forduló:

Újpest – Kisvárda 2-4 (Perosevic 28., 40., ill. Bumba 11., Simovic 24., Rubus 59., Datkovic 64.)

A meccs krónikája percről percre itt!

Újpest: Banai – Pauljevic (Szakály P., 84.), Csongvai (Junior Tallo, 66.), Máté Zs., Baosic – Mitrovic, Onovo – Simon K., Obinna, Perosevic – Bacsa (Katona M., 72.)

Kisvárda: Dombó – Melnik, Datkovic, Rubus (Kravcsenko, 66.), Hej – Lucas, Simovic – Bumba, Navrátil (Karasiuk, 83.), Camaj (Sassá, 46.) – Viana