Fotó: www.habertürk.com

Honvéd: A Fradi támadója és a korábbi Vidi-csatár is a kiszemeltek között

A Honvéd mindenképpen csatárt szeretne igazolni, a csakfoci.hu információi szerint a nemrég véget érő idényben az Európa Liga-selejtezőt érő negyedik helyen végző klubnál rutinos magyar támadók is képbe kerültek.
Csakfoci Admin 2019. május 29., szerda 8:24
Fotó: www.habertürk.com
A Honvéd mindenképpen csatárt szeretne igazolni, a csakfoci.hu információi szerint a nemrég véget érő idényben az Európa Liga-selejtezőt érő negyedik helyen végző klubnál rutinos magyar támadók is képbe kerültek.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. május 29., szerda 8:24

Hivatalosan csak június 15-én kezdődik a nyári átigazolási időszak, de már most jelentős átalakuláson megy keresztül a Budapest Honvéd játékoskerete.

Az elmúlt hétvégén a Magyar Kupa-döntőben a MOL Vidi FC ellen 2-1-es vereséget szenvedő klubtól többen is távoztak: hétfőn megköszönték az addigi vezetőedző, Supka Attila munkáját, és kedden hivatalosan a Serie A-t is megjárt Giuseppe Sannino lett az új edző, Gróf Dávid a Ferencvároshoz igazolt, a brazil Danilo is búcsút intett a kispestieknek, valamint átigazolási díj kifizetése nélkül, közel tíz év után távozott a társgólkirályi címet szerző Holender Filip, aki március végén már aláírt a svájci Luganóhoz. A kispestiek Holender és Danilo távozásával csatárposzton mindenképpen erősítésre szorulnak.

A csakfoci.hu információi szerint a kispestiek első körben az elérhető magyar játékosok között néznek szét ebben a formációban. Úgy tudjuk, hogy több jelölt is képbe került a kispesti csapatnál, mint lehetséges erősítés. Értesüléseink szerint a jelöltek között szerepel két rutinos, korábbi válogatott csatár is.

Az egyik kiszemelt a legutóbb a török másodosztály 12. helyén végző Adanaspor 33 éves, 11-szeres magyar válogatott csatára, Feczesin Róbert, aki az előző idényben 24 tétmeccsen játszott a török másodvonalban, és négy gólt szerzett. A másik jelölt pedig a mögöttünk hagyott idényben az NB I-ből utolsóként kieső Haladásnál kölcsönben játszó, 32 éves, 63-szoros válogatott Priskin Tamás, vele a Ferencvárossal kellene megegyezni.

Feczesin pályafutása során az Újpest, a Sopron a Debrecen és a Videoton színeiben játszott, Olaszországban a Brescia, az Ascoli, a Padova, valamint a dél-koreai Csonnam Dragons csapataiban is megfordult az Adanaspor együttese előtt, ahová 2017 telén igazolt - így két és fél év után újra az NB I-ben játszhat.

Priskin az előző idényben huszonegy mérkőzésen hét gólt rúgott a szombathelyieknél.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Tovább az összes átigazoláshoz