Stöger az EL-elvárásokról: "Talán én néha életszerűbben látom a dolgokat" - így értékelt a Fradi-edző

A Ferencváros vezetőedzője elmondta, ez volt a legnagyobb győzelme nemzetközi színtéren a zöld-fehéreknél.
Nyikes Zoltán 2021. december 9., csütörtök 23:41
A Ferencváros vezetőedzője elmondta, ez volt a legnagyobb győzelme nemzetközi színtéren a zöld-fehéreknél.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. december 9., csütörtök 23:41

A Bayer Leverkusen elleni Európa Liga-győzelmet követően így értékelt az M4 Sporton a Ferencváros vezetőedzője, Peter Stöger.

– Nyilvánvaló volt számunkra, hogy ez az utolsó esélyünk, hogy pontot tudjunk szerezni az EL-ben, bátran kellett játszanunk, egyúttal viszont iszonyú nagy türelemmel. Meg akartuk mutatni a szurkolóknak, hogy készen állunk a küzdelemre – kezdte Stöger, majd arra is válaszolt, mekkora nyomás volt rajta amiatt, hogy mindenki pontot, pontokat várt el a Fraditól az EL-csoportkörben. – Talán én néha életszerűbben látom a dolgokat, egy nagyon nehéz csoportba kerültünk, valamikor megfelelően teljesítettünk, de nem bizonyult elegendőnek, könnyű hibákat követtünk el, és így nem szereztünk pontokat. Jó néhány hónapja dolgozunk, vezetjük az NB I-et, elég jól teljesítettünk az elmúlt hetekben és most nemzetközi téren is sikerült begyűjtenünk egy győzelmet. Ha a nemzetközi színteret nézzük, akkor mondhatni igen, hogy ez a legnagyobb győzelmem eddig a Ferencvárosnál. Tokmacnak egy kis gondja volt, sérüléssel bajlódott, a kispadon pedig egy jó csatár várt bevetésre.

Olvastad már?
Nem maradt pont nélkül a Fradi az EL-ben: Laidouni góljával győzelem a Leverkusen ellen - videó
Ugyan a mérkőzés nagy részében több helyzetet dolgozott ki a Leverkusen, de a Ferencváros egy fejes góllal begyűjtötte a három pontot.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
Tovább az összes átigazoláshoz