Várhidi Péter újra munkát kapott a magyar fociban

Nagy névvel erősített az Ózdi FC: a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei I. osztályban érdekelt csapat a korábban a magyar válogatott szövetségi kapitányaként is tevékenykedő Várhidi Pétert nevezte ki utánpótlás-szakágvezetőnek.
Csakfoci Admin 2018. november 15., csütörtök 15:41
Nagy névvel erősített az Ózdi FC: a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei I. osztályban érdekelt csapat a korábban a magyar válogatott szövetségi kapitányaként is tevékenykedő Várhidi Pétert nevezte ki utánpótlás-szakágvezetőnek.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. november 15., csütörtök 15:41

Az Ózdi FC sajtótájékoztató keretein belül jelentette be, hogy mindenben megegyeztek Várhidi Péterrel, aki a mai naptól fogva a klub utánpótlás-szakágvezetőjeként fog tevékenykedni.

- Hosszú-hosszú időn keresztül kerestünk egy utánpótlás-szakágvezetőt, aki szakmailag és emberileg az ózdi labdarúgás kívánalmainak minden szempontból megfelel. Így találtunk rá Várhidi Péter személyére - nyilatkozta Gál László, az Ózdi Football Club elnöke az ozd.hu-nak.

Az 1998-ban az Újpest élén bajnoki címet szerző, majd 2006 és 2008 között szövetségi kapitányként tevékenykedő szakember elárulta, hogy régóta ismerik egymást Gál Lászlóval, és attól függetlenül, hogy más csapatoknál tevékenykedtek, mindig elismerték egymás munkáját és eredményeit.

- Tulajdonképpen, hogy ez most véletlenszerűen alakult így, az egy picit a Lacinak is az érdeme, hiszen nem olyan régen jöttem el a Mosonmagyaróvártól. Talán nem is telt el 24 óra, és már hívott telefonon, hogy lenne neki egy ajánlata a számomra - mondta Várhidi Péter, majd hozzátette: - Olyan lehetőségek rejlenek a helyi létesítményekben és emberekben, amelyek országos szinten is ritkaságnak számítanak.

Olvastad már?
"Ha klubtulajdonos lennék, kinevezném Várhidi Pétert edzőnek" - Tilos Passzolni Várhidi Péterrel
Tudja, hogy szövetségi kapitányként megbuktatták és azt is, hogy a szerbek elleni 0-8 nem volt "tiszta" meccs. Úgy érzi, edzőként és szakkommentátorként is jó, de már nem hiszi, hogy egyszer még az NB I-ben lesz, kivéve, ha Várhidi Péternek hívnák a tulajdonost. Tilos passzolni!
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
Tovább az összes átigazoláshoz