Fotó: MTI / Czagány Balázs

Nagy hír az MTK-Fradin: Visszatért a képernyőre az egyik legnépszerűbb magyar kommentátor

Újra a mikrofon mögé ülhetett a március eleje óta, műtétje miatt hiányzó Hajdú B. István.
Csakfoci.hu 2024. április 28., vasárnap 17:53
Fotó: MTI / Czagány Balázs
Újra a mikrofon mögé ülhetett a március eleje óta, műtétje miatt hiányzó Hajdú B. István.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. április 28., vasárnap 17:53

Az utóbbi hetekben, pontosabban március eleje óta sem az NB I-ben, sem pedig a magyar válogatott felkészülési  mérkőzésein nem hallhatták a tévénézők Hajdú B. István hangját az M4 Sporton.

Mint nemrég kiderült, ennek egy betegség és egy műtét állt a hátterében, a népszerű kommentátor pedig maga nyilatkozta hogy reményei szerint a párizsi olimpián ülhet majd újra a mikrofon mögé, azaz nem volt kizárt az az eshetőség sem, hogy akár a nyári Európa-bajnokságot is kihagyhatja felépülése érdekében.

Ehhez képest nagy meglepetést keltett Molnár Mátyás, az M4 Sport műsorvezetője, aki az MTK-Ferencváros Örökrangadó előtt bejelentette, hogy Hajdú B. közvetíti az NB I 30. fordulójának zárómeccsét. 

Hogy ez azt jelenti-e, hogy a szpíker ott lesz majd a kontinenstornán is, egyelőre nem tudni.

Egy nemrég készült interjúnk a népszerű kommentátorral és újságíróval:

Olvastad már?
Hajdú B. István: "Régen, ha egy kommentátor tévedett, azt mondták nem ért hozzá, most pedig azt, hogy valamelyik csapatnak szurkol" - interjú
Az ország legnépszerűbb kommentátora, Hajdú B. István a csakfoci.hu-nak adott interjújában részletesen beszélt szakmájáról, hangzatos szállóigéiről és sokat idézett poénjairól, illetve a legemlékezetesebb közvetítéseiről is. Az M4 Sport kommentátora úgy fogalmazott, hogy az elismerések és dicséretek szerinte inkább a sikereknek szólnak, nem feltétlenül az ő személyének. Hajdú B. emellett szót ejtett az őt ért kritikákról és kollégáiról, valamint kitért az itthon uralkodó Szoboszlai-kultuszra és azt is elárulta, mikor üvöltött a legnagyobbat pályafutása során. Interjú Hajdú B. Istvánnal.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Hertha BSC
Dárdai Pál
Hivatalossá vált, hogy Dárdai Pál ismét távozik a Hertha vezetőedzői posztjáról, de más szerepkörben marad az egyesületnél, mert életre szóló klubtagságot kapott.
Fradi
Mahmoud Jaber
Mohammed Abu Fani tavaly nyári érkezése után a Fradi ismét a Maccabi Haifától szerződtethet középső középpályást.
MTK
Vadnai távozik
Távozik az MTK-tól a 36 éves Vadnai Dániel, aki három korszakban is erősítette a kék-fehéreket, 2008-ban bajnok is lett velük.
Tovább az összes átigazoláshoz