Fotó: MTI

Megműtötték Hajdú B. Istvánt, minden bizonnyal az Eb-ről sem fog közvetíteni: "Egy vizsgálat után közölték velem az orvosok, hogy..."

A népszerű kommentátor annyit elárult, hogy az orvosi beavatkozásnak, a betegségének nincs köze a korábbi infarktusához. Jelenleg úgy látja, hogy a párizsi olimpián ülhet újra mikrofon mögé.
Nyikes Zoltán 2024. április 5., péntek 8:39
Fotó: MTI
A népszerű kommentátor annyit elárult, hogy az orvosi beavatkozásnak, a betegségének nincs köze a korábbi infarktusához. Jelenleg úgy látja, hogy a párizsi olimpián ülhet újra mikrofon mögé.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. április 5., péntek 8:39

Az utóbbi hetekben sem az NB I-ben, sem pedig a magyar válogatott felkészülési  mérkőzésein nem hallhatták a tévénézők Hajdú B. István hangját az M4 Sporton, a kommentátor pedig ezúttal a Sportálnak adott nyilatkozatában elárulta, hogy egy betegség áll a háttérben, ami miatt nagy eséllyel az Európa-bajnokságról is lemarad.

– Tudom, hogy sokáig nem lehet titokban tartani, ha egy közszereplővel történik valami. S azt sem szeretném, ha mindenféle találgatások látnának napvilágot velem kapcsolatban. Ugyanakkor nem esne jól és nem tenne jót, ha most bármiféle felhajtás lenne körülöttem. Annyit elmondhatok, hogy két és fél hétig voltam kórházban. Megműtöttek, és immár otthon lábadozom. A betegségem, amelyről nem szeretnék többet mondani, számomra is váratlanul jött. Egy vizsgálat után közölték velem az orvosok, hogy elkerülhetetlen az operáció. Hosszú folyamat ez, amelyet végig kell csinálnom. Annyit elárulhatok, hogy az orvosi beavatkozásnak, a betegségemnek nincs köze a korábbi infarktusomhoz.

Nem a szívemmel van a baj. Ha azt kérdezné tőlem valaki, hogy vagyok, akkor azt válaszolnám: a körülményekhez képest jól, de a jelek szerint az ember maga sem tudja, hogy igazán hogy van. Március 9-én még közvetítettem, s a tervek szerint legközelebb talán nyáron, a párizsi olimpiára lehetek újra olyan állapotban, hogy mikrofon mögé ülhetek.

Jelenleg az a legfontosabb, hogy pihenjek és erősödjek. Itthonról természetesen nézem a közvetítéseket, hallgatom a kollégákat, és szurkolok a válogatottnak. Ígérhetem, hogy igyekszem minél gyorsabban meggyógyulni… – nyilatkozta a népszerű kommentátor.

Az említett párizsi olimpia július 26-án veszi kezdetét, míg a nyári labdarúgó Európa-bajnokság június 14-től július 14-ig tart, így ezek alapján Hajdú B. István minden bizonnyal a németországi kontinenstornán sem lesz még hallható a televízióban.

A közönségkedvenc kommentátor éppen néhány hónappal ezelőtt adott hosszabb interjút a Csakfocinak

Olvastad már?
Hajdú B. István: "Régen, ha egy kommentátor tévedett, azt mondták nem ért hozzá, most pedig azt, hogy valamelyik csapatnak szurkol" - interjú
Az ország legnépszerűbb kommentátora, Hajdú B. István a csakfoci.hu-nak adott interjújában részletesen beszélt szakmájáról, hangzatos szállóigéiről és sokat idézett poénjairól, illetve a legemlékezetesebb közvetítéseiről is. Az M4 Sport kommentátora úgy fogalmazott, hogy az elismerések és dicséretek szerinte inkább a sikereknek szólnak, nem feltétlenül az ő személyének. Hajdú B. emellett szót ejtett az őt ért kritikákról és kollégáiról, valamint kitért az itthon uralkodó Szoboszlai-kultuszra és azt is elárulta, mikor üvöltött a legnagyobbat pályafutása során. Interjú Hajdú B. Istvánnal.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Hertha BSC
Dárdai Pál
Hivatalossá vált, hogy Dárdai Pál ismét távozik a Hertha vezetőedzői posztjáról, de más szerepkörben marad az egyesületnél, mert életre szóló klubtagságot kapott.
Fradi
Mahmoud Jaber
Mohammed Abu Fani tavaly nyári érkezése után a Fradi ismét a Maccabi Haifától szerződtethet középső középpályást.
MTK
Vadnai távozik
Távozik az MTK-tól a 36 éves Vadnai Dániel, aki három korszakban is erősítette a kék-fehéreket, 2008-ban bajnok is lett velük.
Tovább az összes átigazoláshoz