Megrázó képek: Varga Barnabást könyökkel ütötték ki, ezért zuhant ájultan a földre - sztárfocisták is reagáltak

Újabb fotók kerültek elő Varga Barnabás tényleg felkavaró jelenetéről és sérüléséről a magyar-skót Eb-meccs után.
Csakfoci.hu 2024. június 24., hétfő 8:28
Újabb fotók kerültek elő Varga Barnabás tényleg felkavaró jelenetéről és sérüléséről a magyar-skót Eb-meccs után.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. június 24., hétfő 8:28

A Magyarország-Skócia Európa-bajnoki csoportmeccs (1-0) 69. percében, Szoboszlai felívelt szabadrúgása után a skótok kapusa, Angus Gunn saját játékostársát, Ralstont és a mieink középcsatárát, Varga Barnabást is elütötte a labdát figyelve. A szerencsétlen és kőkemény ütközés után Varga elég ijesztő módon terült el a földön, úgy tűnt, nincs magánál.

Azóta előkerült több fotó is az ütésről, ütközésről, jól látható, hogy a skótok kapusa könyökkel találta telibe Varga arcát, ami emiatt több helyen is eltört és várhatóan meg is műtik az Eb-t ezzel befejező Fradi-csatárt. Gunn jobbal üti el a labdát, eközben találta el a másik karjával a támadót. Ám sem a játékvezető, sem a VAR nem látott szabálytalanságot...

 

Griezmann és a BBC is reagált

Az esetet követően számtalan együttérző reakció érkezett a különböző közösségi oldalakon. Többek között a világbajnok francia támadó, Antoinne Griezmann, a Chelsea fiatal angol klasszisa, Cole Palmer, és a francia válogatott is támogatásáról biztosította csatárunkat.

De még az a BBC is üzent a magyar csatárnak, amelyet a meccs után sokat kritizáltak amiatt, hogy a protokoll ellenére sokat mutatta a jelenetet visszajátszva.

 

Olvastad már?
Magyar válogatott: Varga Barnabást már ma megműthetik - részletek
Nemcsak az arccsontja tört el több helyen a magyar válogatott csatárnak, de agyrázkódása is lett.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Ominger Gergő
A Fehérvár FC és a Puskás Akadémia FC megállapodásának értelmében kölcsönbe érkezik a Vidihez a középpályán bevethető, utánpótlás-válogatott Ominger Gergő.
ETO FC Győr
Akadémisták kaptak szerződést
A 19 éves védő, Kulcsár Martin és a 17 éves Décsy Ádám személyében a győriek két akadémistája kapott profi szerződést.
Tatabánya
Nagy fogást jelentettek be
A szurkolói ankéttal egybekötött sajtótájékoztatón Dragóner Attila ügyvezető mindenkit meglepett és bemutatta az NB II-es csapat új igazolását, Vida Kristophert.
Tovább az összes átigazoláshoz