Fotó: MTI/Illyés Tibor

Magyar válogatott: Varga Barnabást már ma megműthetik - részletek

Nemcsak az arccsontja tört el több helyen a magyar válogatott csatárnak, de agyrázkódása is lett.
Budai László 2024. június 24., hétfő 10:17
Fotó: MTI/Illyés Tibor
Nemcsak az arccsontja tört el több helyen a magyar válogatott csatárnak, de agyrázkódása is lett.
Szerző: Budai László 2024. június 24., hétfő 10:17

Nem túlzás, hogy vasárnap este nemcsak egy egész ország, de mindenki, aki a magyar-skót Eb-mérkőzést nézte, Varga Barnabás állapotáért aggódott, miután az FTC csatára súlyosan ütközött az ellenfél kapusával, majd eszméletlenül terült el a földön.

Játékostársai azonnal a segítségére siettek, és stabil oldalfekvésbe helyezték, majd az orvosok is a pályára érkeztek, és Vargát hordágyon vitték le a gyepről. Szerencsére hamar érkezett a jó hír: már magánál van és kommunikálni is tud. A Csakfoci a játékos menedzserét, Paunoch Pétert kérdezte az esetleges fejleményekről hétfőn délelőtt.

Mivel Vargát érthető módon senki sem szeretné most a szükségesnél jobban zavarni, ezért a labdarúgót képviselő menedzser legfrissebb információi is a vasárnap késő estiek voltak.

Az arccsontja több helyen eltört és agyrázkódása is lett. Az elvégzett vizsgálatok alapján a mai napra tervezik a műtétjét, ami pozitív, mert előtte úgy volt, elképzelhető, hogy várni kell. Nem különösebben emlékszik az esetre, de amikor levitték, akkor már kommunikált

- nyilatkozta a Center Sportot képviselő Paunoch a Csakfocinak, és hozzátette: tegnap este már a labdarúgóhoz is eljutottak azok az információk és képek, hogy mindenki egy emberként szorít érte.

Olvastad már?
Megrázó képek: Varga Barnabást könyökkel ütötték ki, ezért zuhant ájultan a földre - sztárfocisták is reagáltak
Újabb fotók kerültek elő Varga Barnabás tényleg felkavaró jelenetéről és sérüléséről a magyar-skót Eb-meccs után.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
A lengyel másodosztályú - de kupagyőzelme miatt az EL-ben induló - Wisla Krakówhoz utazott orvosira a jelenleg szabadon igazolható, legutóbb Újpesten szerepelt Kiss Tamás.
Fehérvár FC
Mi lesz Fiola Attilával?
Továbbra sem dőlt el, hol folytatja pályafutását Fiola Attila. Az 59-szeres válogatott védő szerződése június 30-án lejárt, így jelenleg szabadon igazolható. (nso.hu)
Vasas/Szentlőrinc
Két fiatalt kölcsönadtak
A Vasastól érkezik kölcsönben az NB II-es Szentlőrinchez Rab Boldizsár és Szabó Benjámin. Előbbi védekező középpályásként, utóbbi jobb oldali szélső védőként vethető be.
Tovább az összes átigazoláshoz