Fotó: eto.hu

Már hivatalos: Hiába a feljutás, nem hosszabbítják meg a győri sportigazgató lejáró szerződését

A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozik az ETO-tól Köteles László sportigazgató - jelentette be hivatalos oldalán a győri klub.
Nyikes Zoltán 2024. június 25., kedd 14:30
Fotó: eto.hu
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozik az ETO-tól Köteles László sportigazgató - jelentette be hivatalos oldalán a győri klub.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. június 25., kedd 14:30

Kedden hivatalossá vált, amit a Csakfoci már a hétvégén előre jelzett:

távozik az ETO FC Győr sportigazgatója, Köteles László, akinek a szerződése június 30-án lejár, ezt pedig a klub vezetősége nem hosszabbítja meg - jelentette be a klubhonlap.

Mint ismert, az ETO ugyan teljesítette a szezon eleji célkitűzést és feljutott az NB I-be, ám ez közel sem volt zökkenőmentes, ugyanis két vezetőedző, Antonio Munoz és Kuznyecov Szergej is távozott az idény közben a kispadról, végül az utolsó öt találkozóra beugró Borbély Balázs százszázalékos mérleggel zárt és kicsikarták a második helyet.

A győriek játékospolitikáját komoly kritika érte a szezon előtt, hiszen szakítva a hagyományokkal, légiósokra épített a másodosztályban, ami azt is jelentette, hogy a klub lemondott az MLSZ által biztosított hazai futballisták szerepeltetéséért járó díjazásról. A célt végül elérték, a sportigazgató viszont nem maradhatott.

Olvastad már?
Óriási hír Újpesten: Új stadiont is kaphatnak a lilák - a klub elnöke erősítette meg
A lila-fehérek már vizsgálják a lehetőségeket, keresik az esetleges megfelelő helyszínt és a szurkolókat is bevonnák a döntésbe.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
Hivatalossá vált, hogy az Újpestről távozott Kiss Tamás a lengyel másodosztályú Wisla Kraków játékosa lett.
Fehérvár FC
Ominger Gergő
A Fehérvár FC és a Puskás Akadémia FC megállapodásának értelmében kölcsönbe érkezik a Vidihez a középpályán bevethető, utánpótlás-válogatott Ominger Gergő.
ETO FC Győr
Akadémisták kaptak szerződést
A 19 éves védő, Kulcsár Martin és a 17 éves Décsy Ádám személyében a győriek két akadémistája kapott profi szerződést.
Tovább az összes átigazoláshoz