Óriási hír Újpesten: Új stadiont is kaphatnak a lilák - a klub elnöke erősítette meg

A lila-fehérek már vizsgálják a lehetőségeket, keresik az esetleges megfelelő helyszínt és a szurkolókat is bevonnák a döntésbe.
Budai László 2024. június 25., kedd 11:11
A lila-fehérek már vizsgálják a lehetőségeket, keresik az esetleges megfelelő helyszínt és a szurkolókat is bevonnák a döntésbe.
Szerző: Budai László 2024. június 25., kedd 11:11

Miután MOL-Csoport a közelmúltban megvásárolta az Újpest FC labdarúgócsapatát működtető gazdasági társaságot, ezzel az egyik legnépszerűbb és az egyik legsikeresebb hazai labdarúgóklub újra magyar tulajdonba került, és új tulajdonossal vághat már neki a következő szezonnak. A játékoskeret átalakítása javában zajlik, de nemcsak a csapaton belül várhatóak nagy változások.

Az egyik legnagyobb robbanás az lehet, hogy a lila-fehérek új stadiont kaphatnak. Ratatics Péter, az Újpest FC elnöke a kedd délelőtt tartott sajtóeseményen elmondta, hogy a jelenlegi stadion már nem megfelelő, több mint 100 éves alapokon áll, amit a 2000-es években csak felújítottak, és az elmúlt öt évben pedig kisebb beruházások voltak, de inkább csak "toldozgatás" jelleggel.

Minden lehetőséget megvizsgálunk, megfelelő lokációt is keresünk. Nyilván megvizsgáljuk és kötelességünk is megvizsgálni minden lehetőséget, ami itt, Újpesten belül van. A mai professzionális futball, illetve az összes ráépülő tevékenység egy többfunkciós létesítményt igényelne. Elkezdtük a munkát, elkezdtük a gondolkodást. Erről szerintem majd még a következő időszakban többet fogunk beszélni

- nyilatkozta ennek kapcsán Ratatics, és kiemelte, hogy a szurkolókkal együtt döntenek majd az új stadion kapcsán.

A keddi sajtóeseményről egy bővebb beszámolót is írtunk, ami itt olvasható:

Olvastad már?
Az Újpest elnöke: "Ferencváros? Mi ugyanezt meg tudjuk csinálni okosan és gyorsan"- Csoboth, az átigazolások és a félig magyar keret is téma volt az új klubvezetés és Grzelak bemutatkozásán
Egy keddi, meghívásos médiaeseményen beszélt a csapata jövőjéről és terveiről az Újpest FC elnöke, Ratatics Péter, ügyvezetője, Benczédi Balázs, illetve a lila-fehérek új vezetőedzője, a Fehérvártól érkezett Bartosz Grzelak a Szusza Ferenc Stadion sajtótermében. 
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
Hivatalossá vált, hogy az Újpestről távozott Kiss Tamás a lengyel másodosztályú Wisla Kraków játékosa lett.
Fehérvár FC
Ominger Gergő
A Fehérvár FC és a Puskás Akadémia FC megállapodásának értelmében kölcsönbe érkezik a Vidihez a középpályán bevethető, utánpótlás-válogatott Ominger Gergő.
ETO FC Győr
Akadémisták kaptak szerződést
A 19 éves védő, Kulcsár Martin és a 17 éves Décsy Ádám személyében a győriek két akadémistája kapott profi szerződést.
Tovább az összes átigazoláshoz