Szalai az Atlético célkeresztjében: A magyar-portugálon is figyelte a spanyol bajnok - sajtóhír

Egyre komolyabbnak tűnik az Atlético Madrid érdeklődése Szalai Attila iránt: a Fenerbahce magyar válogatott védőjét az Eb-n is figyeli a spanyol bajnok scoutja.
Dudás Gábor 2021. június 17., csütörtök 8:43
Egyre komolyabbnak tűnik az Atlético Madrid érdeklődése Szalai Attila iránt: a Fenerbahce magyar válogatott védőjét az Eb-n is figyeli a spanyol bajnok scoutja.
Szerző: Dudás Gábor 2021. június 17., csütörtök 8:43

Közel két hónapja  jelent meg a török sajtóban, hogy az Atlético Madrid is Szalai Attila kérői között lehet, de akkor nem lett folytatása az ügynek. Ezúttal viszont már Spanyolországban és Törökországban is téma, hogy az idény spanyol bajnoka kiszemelte magának a magyar válogatott és a Fenerbahce 23 éves védőjét.

A Mundo Deportivo, illetve a Sabah cikke szerint a madridiak érdeklődése olyan komoly, hogy megfigyelőt is küldött a bekk miatt a magyar-portugál Eb-csoportmeccsre.

Igaz, az Atlético scoutja nem volt egyedül, hiszen - ahogy korábban írtuk - Angliából is több csapat figyeli Szalait, a Leicester City és a West Ham kémje is a kontinenstornán méri fel a magyar játékost, de a friss cikkek szerint a Newcastle United is Budapestre küldte az egyik emberét a védő miatt.

A hírek szerint akár 23 millió eurót is megkaphatna a Fener a magyar légiósáért, aki a Süperligben töltött félidényében 21 mérkőzésen 3 gólt szerzett a bronzérmet szerzett isztambuli gárdában.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Csákvár / Puskás Akadémia
Öt játékos is visszatér Felcsútra
Már Felcsúton kezdik meg a felkészülést a fiatal futballisták.
Szeged
Megvan az első érkező
A 21 éves támadó középpályás 3 évre kötelezte el magát az NB II-es klubhoz.
Puskás Akadémia
Változások a szakmai stábban
Honlapunk információi szerint Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője új asszisztens edzőkkel kezdheti meg a következő szezont.
Tovább az összes átigazoláshoz