Fotó: mlsz.hu

Magyar-izraeli: Döntöttek a szurkolók, ezt a kezdőcsapatot küldenék pályára az Eb előtti utolsó meccsen

A szurkolók nem változtatnának az Írország elleni vesztes csapaton az Eb előtti utolsó mérkőzésen.
Nyikes Zoltán 2024. június 8., szombat 12:05
Fotó: mlsz.hu
A szurkolók nem változtatnának az Írország elleni vesztes csapaton az Eb előtti utolsó mérkőzésen.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. június 8., szombat 12:05

A csakfoci.hu ezúttal is megszavaztatta olvasóit, hogy milyen kezdőcsapattal állítanák ki a magyar válogatottat az este 18:00 órakor kezdődő, Izrael elleni felkészülési mérkőzésre.

Marco Rossi helyett kezdőcsapatot összeállító drukkerek közül közel kétezren döntöttek úgy, hogy besegítenek a kapitánynak és a válogatottnak, valamivel kevesebb mint 24 óra alatt jött össze ennyi voks. A szurkolók a már megszokottnak mondható, az utóbbi időben legtöbbször alkalmazott 3-4-2-1-es felállást követve szavazhattak.

A kapuskérdés már az Írország elleni előző találkozón is nagyon szorosan alakult a szurkolók voksolásán, ám ezúttal még közelebb végzett egymáshoz Gulácsi Péter és Dibusz Dénes, végül előbbi 47%-ot, utóbbi 44%-ot kapott. A védelem középső hármasán sem változtatnának olvasóink, Willi Orbán (65%) magabiztos fölénnyel került be a kezdőbe, ám Dárdai Márton (28%), Lang Ádám (27%) és Szalai Attila (26%) között éles verseny folyt, a Hoffenheim játékosa azonban egy százalékkal lemaradt és újfent a kispadra tették a szurkolók.

A bal oldalon Kerkez Milos (69%) lett a befutó, míg a túloldalon ismét Loic Nego (50%) nyert, bár itt már közeledett hozzá Bolla Bendegúz (30%) is, aki pénteken írt alá új csapatához. A középpálya közepén is egyöntetűen Nagy Ádámnak (36%) és Schäfer Andrásnak (42%) szavaznának bizalmat a szurkolók, míg a két támadó középpályás személye sem volt kérdéses, Szoboszlai Dominik (72%) és Sallai Roland (69%) magabiztosan nyert.

A csatár pozíciójában ezúttal is Varga Barnabást (68%) látnák szívesen a drukkerek, bár ezúttal már szorosabb lett a verseny, hiszen az írek ellen 88%-ot kapott a Fradi támadója - de Ádám Martinra (18%) ezúttal is jóval kevesebben szavaztak.

A szurkolók kezdőcsapata Izrael ellen

Gulácsi – Lang, Orbán, Dárdai – Nego, Nagy Á., Schäfer, Kerkez – Szoboszlai, Sallai – Varga.

Debrecenbe mész a válogatott meccsre és szeretnél kényelmesen utazni? Többen mennétek, de kicsi az autótok? Bérelj a Sixttől autót akár egy napra is! Részletekért kattints ide!

Olvastad már?
Fradi: Olaszországban nevezték ki az egyik edzőjelöltet, akivel már a kapcsolatfelvétel is megtörtént - hivatalos
Eldőlt, hogy Alessio Dionisi nem lesz a Fradi vezetőedzője, miután az olasz másodosztályú Palermo bejelentette az érkezését.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
A lengyel másodosztályú - de kupagyőzelme miatt az EL-ben induló - Wisla Krakówhoz utazott orvosira a jelenleg szabadon igazolható, legutóbb Újpesten szerepelt Kiss Tamás.
Fehérvár FC
Mi lesz Fiola Attilával?
Továbbra sem dőlt el, hol folytatja pályafutását Fiola Attila. Az 59-szeres válogatott védő szerződése június 30-án lejárt, így jelenleg szabadon igazolható. (nso.hu)
Vasas/Szentlőrinc
Két fiatalt kölcsönadtak
A Vasastól érkezik kölcsönben az NB II-es Szentlőrinchez Rab Boldizsár és Szabó Benjámin. Előbbi védekező középpályásként, utóbbi jobb oldali szélső védőként vethető be.
Tovább az összes átigazoláshoz