Fotó: eto.hu

Itt az újabb ETO-erősítés: 12-szeres válogatott középpályás érkezett - hivatalos

A győriek bejelentették a román válogatott Paul Anton érkezését.
Nyikes Zoltán 2023. július 7., péntek 18:16
Fotó: eto.hu
A győriek bejelentették a román válogatott Paul Anton érkezését.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. július 7., péntek 18:16

Beigazolódtak a külföldi sajtóhírek: tovább erősödött az NB II-es ETO FC Győr, ezúttal a román válogatottban tizenkétszer pályára lépő Paul Anton csatlakozott a kerethez.

A 32 esztendős, rutinos középpályás hazáján kívül megfordult többek között Spanyolországban a Getafe és a Ponferradina gárdájában, és pályára lépett az orosz élvonalban is. A román élvonalban több mint kétszáz találkozón szerepelt, míg légiós éveiben Oroszországban 55 első-, Spanyolországban pedig 59 másodosztályú mérkőzésen jutott szóhoz.

Anton a középpálya közepén vethető be.

– Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek – kezdte Paul Anton a klubhonlapon. – Örömmel igazoltam az ETO-hoz, hiszek azokban a tervekben, amit a klub felvázolt nekem. Sok jó játékos érkezett a keretbe, többjükkel már korábban ismertük egymás. Nagy múltú csapathoz érkeztem, ahol mindenki azért fog dolgozni a jövőben, hogy az ETO visszakerüljön arra a szintre, ahol a múltban volt. Biztos vagyok benne, hogy a befektetett munka meghozza a gyümölcsét. A nagy tapasztalattal bíró játékos hatalmas erőssége lehet a csapatnak, ebben bízik a szakmai stáb is. - Nagyon rutinos középpályást sikert igazolnunk, aki komoly nemzetközi tapasztalattal rendelkezik. Amellett, hogy egy kiváló karakter került a csapatunkba, nagyszerű a mentalitása, komoly fegyvertény az ő megszerzése. Sok szerencsét kívánunk neki a klubnál! – mondta Köteles László.

Olvastad már?
Már biztos, hogy nem tér vissza a Fradihoz a korábbi kulcsember - bejelentette az új csapata
A Ferencváros négyszeres bajnoka, Miha Blazic Lengyelországba szerződött. 
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Újpest
Milos Kosanovic
A negyedik kerületiek szerződtették a szabadon igazolható szerb védőt, Milos Kosanovicot.
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
Tovább az összes átigazoláshoz