Fotó: honvedfc.hu

Honvéd: "Ha 2-0-ra vezettünk volna az első 25 percben, nem szólhattak volna semmit", a Vasas-csatár Gerától leshette el az akrobatikus mozdulatát - értékelések

Lőrinczy Attila szerint a Honvéd-játékosok nem érdemelték meg, hogy végig buzdítsák őket a szurkolók.
Nyikes Zoltán 2024. május 7., kedd 10:16
Fotó: honvedfc.hu
Lőrinczy Attila szerint a Honvéd-játékosok nem érdemelték meg, hogy végig buzdítsák őket a szurkolók.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. május 7., kedd 10:16

Hétfő este megírtuk, hogy Adorján Krisztián 29. percben kapott piros lapja fordulópont volt a Budapest Honvéd-Vasas NB II-es mérkőzésen, ezt követően az emberelőnyben játszó vendégek háromszor is megzörgették Dúzs Gellért hálóját a szünetig, így addigra már el is dőlt a három pont sorsa. A kispestiek támadója, Lőrinczy Attila elégedett volt a játékkal a kiállításig, azt követően csak a szurkolókat tudta dicsérni az M4 Sportnak adott interjújában.

– Nagyon nehéz lesz feldolgozni, ebben biztos vagyok. Jól kezdtük a mérkőzést, megvoltak a helyzeteink, ha 2-0-ra vezettünk volna az első 20-25 percben, nem szólhattak volna semmit. Utána csinálunk egy ekkora hibát... Így utólag, ha berúgja és ugyanannyian maradunk, akkor is lehetett volna egy jó meccs, sajnos piros lap lett, onnantól teljesen szétestünk. A második félidőben jött a második piros lap, ilyen hibákat nem lehet csinálni egy ilyen rangadón, onnantól nem volt esélyünk visszajönni – mondta a 30 éves játékos, akitől azt is megkérdezték, minek tulajdonítható a csapat hullámzó teljesítménye ebben az idényben. – Erre nagyon nehéz válaszolni, ez egy nagyon hosszú beszélgetés lenne. Ez a szezon ilyen volt, még van három meccsünk, megpróbáljuk abból kihozni a maximumot, abból felállni. Sajnáljuk, hogy így alakult, a szurkolók ma is lenyűgözőek voltak, köszönjük nekik.

Le a kalappal előttük, most is végig szurkoltak, pedig nem is érdemeltük volna meg. Kozmetikázni csak úgy lehet, ha az utolsó három meccsre úgy megyünk fel, hogy mindent beleadunk és megpróbáljuk megnyerni őket.

Az angyalföldieknél tovább folytatta remek formáját Tóth Milán, aki két góllal vette ki a részét a győzelemből, az első gólja pedig igencsak látványosra sikerült.

– Az első gólom talán az egyik legszebb volt az eddigi 16-ból, nagyon örülök, hogy ilyen rangadón két góllal tudtam hozzájárulni a csapat sikeréhez – válaszolta a 22 éves csatár, majd felvetették neki, hogy Gera Zoltán vezetőedzőtől leshette el az akrobatikus mozdulatot. – Talán igen, nézegettem még fiatalabb korából ezeket a mozdulatokat, jó, ha van kitől tanulni az ilyeneket és tőle lehet. A második félidő a részünkről kicsit értékelhetetlen volt, kettős emberelőnyben nem tudtunk gólt szerezni. Talán meg is voltak a lehetőségek, nem koncentráltunk eléggé, ez talán baj lehet a jövőre nézve, de megnyertük a mérkőzést és ez a fontos. Nyomás van, de ezen a szinten el kell tudni viselni. Még mindig a mi kezünkben van a sorsunk, meg kell nyerni minden meccset.

Olvastad már?
Sky Sports: Szinte biztossá vált Dárdai jövője - itt vannak a részletek
A Sky Sport szerint valószínűtlen, hogy a berlini csapat a magyar vezetőedzővel folytatja a következő szezonban.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Honvéd
Itt a második nyári igazolás
Medgyes Zoltán lett a kispestiek második nyári igazolása.
Újpest
Csoboth Kevin
Az Újpestről távozó szakember, Mészöly Géza szerint ezzel a góllal pedig még inkább emelkedett Csoboth Kevin ázsiója, akinek már a Skócia elleni meccs előtt is volt kérője.
ETO FC Győr
Köteles László
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozik az ETO-tól Köteles László sportigazgató - jelentette be hivatalos oldalán a győri klub.
Tovább az összes átigazoláshoz