Fotó: fradi.hu

Először dicsérték meg Stankovicot a Fraditól, mióta lelépett: "Jó edző, segíteni fog címeket nyerni"

A válogatott játékos szerint jól járt vele a Szpartak Moszkva, amely meccseket és címeket is nyerhet Stankoviccsal.
Csakfoci.hu 2024. május 27., hétfő 18:26
Fotó: fradi.hu
A válogatott játékos szerint jól járt vele a Szpartak Moszkva, amely meccseket és címeket is nyerhet Stankoviccsal.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. május 27., hétfő 18:26

Nehezen fogadták a Ferencvárosnál Dejan Stankovic távozását, aki valóban kurtán-furcsán szakított a magyar bajnokkal és az Újpest elleni derbit meg sem várva szerződött az orosz Szpartak Moszkvához. Később hírek szerint nem is az oroszok, hanem maga a szerb szakember fizette ki a lelépési díját, ami még furcsábbá teszi a klubváltását.

Az FTC vezetői ennek megfelelően kritikusan is nyilatkoztak Stankovic lelépését illetően, Kubatov Gábor elnök, Orosz Pál vezérigazgató és Hajnal Tamás sportigazgató is beszélt már a vezetőedző nem túl elegáns, emberileg és szakmailag is elfogadhatatlan húzásáról.

Van azonban egy ferencvárosi játékos, aki már pozitívabban beszélt a trénerről: a télen igazolt örmény válogatott szélső, az idény első felében még Oroszországban futballozó Edgar Sevikyan szerint a Szpartak jól járt Stankovic érkezésével.

- Stankovic jó edző. Ismeri a futballt, játékosként is sok tapasztalattal rendelkezik. Együtt dolgozott topedzőkkel, a Ferencvárosnál minden szakembernek jó taktikai ismeretei és ötletei vannak. Ha éhes vagy a győzelmekre, akkor ezt közvetíted a játékosok felé is. Úgy gondolom, segíteni fog a Spartaknak, hogy meccseket és címeket nyerjen - idézi Sevikyant a RIA Novosztyi Sport.

Olvastad már?
Teljes a lista: Velük játszhat a Fradi a BL-selejtezőkön
Véglegessé vált az indulók névsora a Bajnokok Ligája selejtezőiben, így az is eldőlt, mely csapatokkal futhat össze a Ferencváros. Egy kérdés maradt azonban még: melyik körben kezd majd a magyar bajnok?
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Megvan az új vezetőedző
Ahogyan azt előre jeleztük, Bartosz Grzelak távozását követően Pető Tamás vette át a Fehérvár irányítását.
Vasas
Kapust igazoltak
A 23 éves Kiss Ágoston az előző szezonban a kieső Tiszakécskét erősítette, de a WYSCOUT adatai alapján ő volt a másodosztály legjobb kapusa.
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Tovább az összes átigazoláshoz