Fotó: facebook.com/ScSoroksar

Döntést hozott az MLSZ a Fradi-tehetség érthetetlen kiállításáról és eltiltásáról - videó

Varga Zétény erősen vitatható kiállítása miatt fordult a szövetséghez az NB II-es Soroksár, de az MLSZ-nél nem változtattak a döntésen.
Csakfoci.hu 2024. március 1., péntek 12:38
Fotó: facebook.com/ScSoroksar
Varga Zétény erősen vitatható kiállítása miatt fordult a szövetséghez az NB II-es Soroksár, de az MLSZ-nél nem változtattak a döntésen.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. március 1., péntek 12:38

A csakfoci.hu információi szerint elutasította az MLSZ a másodosztályú Soroksár fellebbezését Varga Zétény ügyében.

A Ferencvárostól kölcsönkapott fiatal támadót a Kozármisleny elleni Merkantil Bank Liga-mérkőzésen, második sárga lapja után kiállította a játékvezető, Kovács Imre, aki második alkalommal is műesés miatt figyelmeztette a 17 éves futballistát - pedig a visszajátszások alapján második alkalommal valóban szabálytalankodtak Vargával szemben.

A Soroksár ezért hétfőn írásban az MLSZ illetékes bizottságához fordult, és kérte a második sárga lap eltörlését, valamint a játékos következő mérkőzésen való pályára lépésének engedélyezését. Az "egyértelműen téves ítélet" miatt a klubnál várták a Fegyelmi Bizottság felmentő döntését és bíztak benne, hogy a tehetséges játékosnak nem kell mérkőzést kihagynia - a szövetség azonban nemet mondott a fellebbezésre, így Varga nem léphet pályára a következő fordulóban, a listavezető Nyíregyháza balmazújvárosi otthonában.

A Soroksár egyébként a vitatott piros lap és az emberhátrány ellenére is megnyerte a múlt hétvégi találkozót 2-1-re.

Honlapunk megkereste a soroksári klubvezetést az eset kapcsán, de az NB II-es csapatnál már nem kívánnak foglalkozni az üggyel.

Az MLSZ 1+2 hónapra eltiltotta az Újpest edzőjét, Mészöly Gézát a „fekás” nyilatkozata miatt. Egyetértesz a döntéssel? Kattints és szavazz itt!

Olvastad már?
Rossi magyar segítőjének vallomása: "Ott játszottam az életemmel rendesen" - őszinte interjú a válogatottról, a tiszteletről és a rák legyőzéséről
Kövesfalvi István (becenevén Kavics) 2019-ben, Marco Rossi érkezését követően lett a magyar A-válogatott kapusedzője, de jelenleg az U15-ös és az U16-os nemzeti együttesek munkáját is segíti, ugyanebben a szerepkörben. Az 55 éves szakember a csakfoci.hu-nak adott interjújában beszélt az itthoni kapusképzésről, felelevenítette pályafutása egyik leghajmeresztőbb történetét, de kitért arra is, ki veheti át majd egyszer a stafétát a magyar válogatott kapujában Gulácsitól és Dibusztól. Kövesfalvi szerint néha ma már olyan dolgokat is megengednek maguknak a fiatalok, amikért ők hatalmas nyaklevest kaptak volna, mindemellett elmondta, miért csak 28 évesen lett NB I-es kapus, valamint őszintén beszélt a hererákkal lezajlott nagy küzdelméről is. Interjú.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Honvéd
William Gallas
A korábbi világklasszis védő, a francia William Gallas egyéni képzésért felelős edzőként dolgozik a Magyar Futball Akadémián.
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Tovább az összes átigazoláshoz