Fotó: Soroksár SC Youtube (képernyőmentés)

NB II: Lipcseiék az MLSZ-hez fordulnak az érthetetlen kiállítás után - videó

Kovács Imre úgy látta, hogy Varga Zétény feldobta magát, ezért kiállította őt. A felvételeken azonban jól látszik, hogy nem történt színészkedés, sőt.
Csakfoci.hu 2024. február 27., kedd 14:42
Fotó: Soroksár SC Youtube (képernyőmentés)
Kovács Imre úgy látta, hogy Varga Zétény feldobta magát, ezért kiállította őt. A felvételeken azonban jól látszik, hogy nem történt színészkedés, sőt.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. február 27., kedd 14:42

Az MLSZ-hez fordult a Soroksár Varga Zétény ügyében - számolt be róla az NB II-es klub hivatalos Facebook-oldala. A február 25-én lejátszott Soroksár SC - HR-Rent Kozármisleny Merkantil Bank Liga-mérkőzésen a hazaiak fiatalját második sárga lapja után kiállította a játékvezető.

A találkozón dirigáló Kovács Imre második alkalommal műesés miatt figyelmeztette a Ferencváros 17 éves kölcsönjátékosát.

A felvételek azonban egyértelműen arról tanúskodnak, hogy szó sem volt műesésről. A Soroksár ezért hétfőn írásban az MLSZ illetékes bizottságához fordult, és kérte a 2. sárga lap eltörlését, valamint a játékos következő mérkőzésen való pályára lépésének engedélyezését. Az egyértelműen téves ítélet miatt várjuk a Fegyelmi Bizottság felmentő döntését és bízunk benne, hogy játékosunknak nem kell mérkőzést kihagynia

- írják a soroksáriak. A találkozót egyébként a Soroksár tíz emberrel játszva is megnyerte 2-1-re.

Videón az eset

Olvastad már?
Honvéd: Továbbra is fennáll az NB II-es licenszt veszélyeztető tartozás
Ha nem egyenlíti ki a tartozását a kispesti klub Lazar Cirkovic felé, akkor az MLSZ klublicensz szabályzata értelmében a Honvéd a következő bajnoki évre klublicenszt sem kaphat az NB II-re.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Honvéd
William Gallas
A korábbi világklasszis védő, a francia William Gallas egyéni képzésért felelős edzőként dolgozik a Magyar Futball Akadémián.
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Tovább az összes átigazoláshoz