Fotó: paksifc.hu

Bognár: "Megpróbáltuk, nem jött be", Márton: "Sokan nullára tartottak minket" - így látták az edzők

Így látták a szakvezetők a vasárnapi NB I-es meccseket Pakson, Miskolcon, illetve Zalaegerszegen. Edzői értékelések.
Dudás Gábor 2024. február 11., vasárnap 22:27
Fotó: paksifc.hu
Így látták a szakvezetők a vasárnapi NB I-es meccseket Pakson, Miskolcon, illetve Zalaegerszegen. Edzői értékelések.
Szerző: Dudás Gábor 2024. február 11., vasárnap 22:27

PAKSI FC - KECSKEMÉT 1-0

Bővebben a mérkőzésről itt!

Bognár György (Paks):Az első félidő csúnyára sikerült, az ellenfél is tördelte a játékot, illetve a játékvezető sem volt a helyzet magaslatán. A bal oldalon próbáltuk ekkor Hahn Jánost megjátszani, de ez a tervünk nem jött be, már a szünet előtt váltanunk kellett. A második félidő jobban nézett ki, többször tudtuk megtartani a labdát az ellenfél térfelén, s ha szűken is, de megérdemelten nyertünk. A Kecskemétnek pontrúgások után volt két lehetősége, mezőnyben viszont nem éreztem veszélyesnek őket. A csapatjátékunk továbbra is dominál, ez a három meccs is ezt mutatta. A játék színvonala is jobb lesz. (kecskemetite.hu)

Szabó István (KTE): - Gratulálok a Paksnak, mert megszerezték azt az egy gólt, amit nekünk nem sikerült. Mindkét csapatnak voltak nagy lehetőségei a mérkőzés különböző periódusaiban, tény, hogy Szappanos Péter is több bravúrt mutatott be.

Kemény, indulatos meccs volt, melyen akár születhettek volna más döntések is bizonyos szituációkban, de jól reagáltunk erre, gólt azonban sajnos nem tudtunk rúgni.

A cseréink sem sültek el úgy ma, ahogy azt szerettük volna, míg a Paks jól tudott változtatni, ez is kellett a sikerükhöz. (kecskemetite.hu)


Fotó: kecskemetite.hu

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

DVTK - ÚJPEST FC 1-2

Bővebben a mérkőzésről itt!

Simon Miklós (Diósgyőr, megbízott edző): - Eseménydús és érzelemdús mérkőzést játszottunk. Együtt éreztem a csapatot a találkozó előtt, ami visszaköszönt a meccsen is.

Amikor azt érzi egy csapat, hogy sokkal jobb helyzeteket alakít ki, és csak a gólra vár, akkor természetesen megfogja a kapott gól. Az első hibánkat kihasználta az Újpest, és már nem az első mérkőzés, amikor bármilyen picit hibázunk, abból gól lesz. Ilyenkor mindig a nyitottabban játszó, és építkező csapatnak válik nehezebbé a dolga.

Emellett a kapott gól után azt éreztem, hogy a két nappal ezelőtti mérkőzés hatása is megjött mentális és fizikai értelemben. A félidőben rendeztük a sorokat, és úgy éreztem, nagyon jó mérkőzést játszottunk. Visszajöttünk a meccsbe, büszke vagyok rájuk ebben a tekintetben is. Sikerült megint azt a hibát dobni, ami korábban is jellemző volt, sokadik gólunkat kaptuk pontrúgás után, védekező szöglet után nem vagyunk elég erősek. Az a jó hír, hogy ezen lehet dolgozni, és ki lehet javítani, és nem kell, hogy a bajnokság végéig kísérjen. Amennyiben a mozaikdarabok a helyükre kerülnek, akkor egy nagyon erős és szerethető csapat marad, és eredményes is lesz. Nagyon apró dolgokon múlik egy gólhelyzet kihasználása. Az ehhez szükséges frissesség ma nem volt meg, de biztos vagyok benne, hogy amint hétvége-hétvége ritmusban játszunk, akkor meglesz a frissesség és önbizalom. Így is nehéz a DVTK ellen játszani, de az első győzelem után megindulhatunk fölfelé. Nagyon szerettünk volna nyerni. Ezúton is köszönöm a táborunknak, hogy nyomást helyeztek az ellenfélre, minket pedig támogattak azzal, hogy végigszurkolták a mérkőzést. A srácok is érzik, hogy nagyon sokat beletesznek, aminek előbb-utóbb ki kell jönnie. (dvtk.eu)


Fotó: dvtk.eu
Olvastad már?
Mészöly győztes visszatérése az Újpest kispadjára: "No Géza, no party"; "Csobothnak mondtam: gyere már le, megőrültél?"
Mészöly Géza nem csak a Diósgyőr legyőzésével, de igencsak könnyed hangulatú és néhol szabadszájú sajtótájékoztatójával tette emlékezetessé újpesti visszatérését vasárnap.
Elolvasom

ZTE - MEZŐKÖVESD

Bővebben a mérkőzésről itt!

Márton Gábor (ZTE): - Az első félidőben sem voltunk azért a topon. A harmadik meccsünk volt egy hét alatt, ráadásul egy ilyen talajon, ami nem kedvezett a játéknak se nyilvánvalóan. Úgyhogy azt gondolom, hogy talán az eredmény igazságos, mert bár voltak lehetőségeink nekünk is, az ellenfélnek is, de talán most ez nem volt az igazi. Nyilván arra törekedtünk, hogy kilenc pont legyen, de a hét is jó így utólag. Azt mondhatjuk, hogy ma nem érdemeltünk győzelmet, tehát talán ez a reális eredmény. Sokan nullára tartottak minket, úgyhogy ez mindenképpen jobb, több a nullánál, pont hét ponttal, úgyhogy nyilván megpróbáljuk most a játékosokat egy kicsit visszaterelni erre az útra. Frissítenünk kell, regenerálni, és pénteken újabb meccs van az első helyezett ellen, az sem érkezik könnyebbnek. 

Kuttor Attila (Mezőkövesd): - Nyerni szerettünk volna, meg ugye a helyzetünkben kell is, de azt gondolom, hogy ezt a rossz szériát meg kellett valahogy állítani, arra kiválóan alkalmas úgymond, hogy szereztünk egy gólt, és nem szenvedtünk vereséget. A mérkőzés előtt mondtam, hogy ezt szeretném látni a csapaton, nem is eredményben gondolkodva, hanem ezt, amit talán a második félidőben lehetett is látni, úgyhogy azt gondolom, hogy ebből kell tovább építkezni. Megvolt a tervünk az első félidőben is. Azt gondolom, hogy egyébként érdekes, de talán egy helyzetből sikerült gólt kapnunk, és nekünk annyi lehetőség nem jött, amennyit szerettünk volna. Utána váltottunk és kicsit egymásra is talált a csapat, ennek volt köszönhető, hogy a második félidőben volt lehetőségünk akár nyerni is.

Olvastad már?
NB II: A listavezető nem bírt a Honvéddal, az ETO közelebb lépett a Szparihoz - eredmények, videó
1-1-s döntetlent játszott az NB II-ben éllovas Nyíregyháza Kispesten, így a Szpari elsőszámú öldőzője, az ETO a Csákvár 2-1-s legyőzésével közelebb lépett riválisához. 
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Kerkez: irány az MU?
A magyar válogatott játékos édesapja éppen most fotózkodott a Kerkez iránt állítólag érdeklődő MU menedzserével, Erik Ten Haggal.
MLSZ
Szélesi Zoltán
A Csakfoci információja szerint Szélesi léphet feljebb és ő veheti át az U21-es válogatott irányítását Gera Zoltán távozása után.
Vasas
Gera az új edző
Desits Szilárd távozik az angyalföldiektől, a csapatot Gera Zoltán irányítja a jövőben - jelentette be a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz