Fotó: paksifc.hu

A Paks vagy a Fradi nyeri a Magyar Kupát? - így vélekednek a Csakfoci-olvasók

A Csakfoci-olvasók 66 százaléka szerint a Ferencváros nyeri a 2024-es Magyar Kupát.
Csakfoci.hu 2024. május 15., szerda 17:23
Fotó: paksifc.hu
A Csakfoci-olvasók 66 százaléka szerint a Ferencváros nyeri a 2024-es Magyar Kupát.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. május 15., szerda 17:23

Szerda este megismétlődik a két évvel ezelőtti Magyar Kupa-döntő a Puskás Arénában, miután ismét a Paks és a Ferencváros lép pályára a trófeáért. A tolnaiak vezetőedzője, Bognár György a finálé előtti sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, hogy ez a döntő szorosabb lesz, mint a két évvel ezelőtti. Míg Dejan Stankovic úgy fogalmazott, akár egy gól is dönthet a kupa kimeneteléről.

Éppen ezért a legfrissebb szavazásunkban arra voltunk kíváncsiak, hogy olvasóink szerint milyen kimenetellel ér majd véget a 2024-es Magyar Kupa.

A Csakfoci-olvasók 66 százaléka gondolja úgy, hogy a Ferencváros a bajnokság után a kupát is behúzza majd, míg 34 százalékuk úgy véli, hogy a paksi csapat idén diadalmaskodni tud a Puskás Arénában, és végül bezsebeli a trófeát.

Olvastad már?
NB I: Kiszámolták, kiknek van a legnagyobb hatásuk itthon - Fradi-játékosok vezetnek, de több meglepő név is a TOP10-ben
Öt Fradi-, két DVSC- és egy-egy Vidi-, ZTE-, valamint Puskás-labdarúgó került be a TOP10-be.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ricardo Moniz
Hosszabb távra is kinevezhetik
A holland edző vezetésével négy bajnokin kilenc pontot szerzett, kiharcolta az európai kupát, így elérte a szezoncélt a Zürich.
Fradi
Edzőkérdés
Marek Papszunt nevezte ki új edzőjének a Raków. A Fradival is hírbe hozott edző kapcsán a Csakfoci korábban jelezte, hogy nem benne gondolkodnak az FTC-nél.
Fradi
Játékoseladások?
"Csak különleges ajánlat esetén engedünk el játékost" - utalt Hajnal Tamás többek között Marquinhos vagy Varga Barnabás esetleges értékesítésére. (M4 Sport)
Tovább az összes átigazoláshoz