Fotó: dvsc.hu

A Fradi ikonja keményen nekiment a szurkolóknak mutogató Mmaeénak: "Mi csináltunk belőle igazi focistát, előtte a kutya nem ismerte őt"

Bánki József szerint Ryan Mmaeénak át kell éreznie, hogy nem szabad így viselkednie.
Nyikes Zoltán 2023. június 16., péntek 9:27
Fotó: dvsc.hu
Bánki József szerint Ryan Mmaeénak át kell éreznie, hogy nem szabad így viselkednie.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. június 16., péntek 9:27

Mint ismert, nem épp a legünnepélyesebb hangulatban ért véget a Ferencváros utolsó hazai mérkőzése a 2022/23-as bajnokságban, amikor is a bajnoki címvédő a Groupama Arénában kapott ki 3-1-re a Debreceni VSC-től. A lefújást követően az ultrák egyértelmű jelét is adták elégedetlenségüknek, erre reagálva pedig Ryan Mmaee mutogatott feléjük, majd jelezte társainak, hogy inkább vonuljanak az öltözőbe és elindult a játékoskijáró felé.

A HajráZöldek legfrissebb adásában a Ferencváros korábbi ikonikus játékosa, a Fradizmus egyik nagykövete, Bánki József mondta el határozott véleményét a marokkói játékosról.

Át kell éreznie, hogy nem szabad így viselkednie. Örüljön, hogy itt van, mi csináltunk belőle igazi futballistát, előtte a kutya nem ismerte őt. A Fradiban vált olyan játékossá, akit értékelnek nemzetközi szinten is.

– Egyébként láttam már régebbi fotókat a korábbi játékosainkról is - nevek nélkül -, akikhez azt írták, hogy ők tették naggyá a Fradit. Remek játékosokról van szó, de ez hatalmas badarság, meg kell fordítani, a Fradi tette őket naggyá. Ezt kell megértetni Ryan Mmaeéval. Mondjuk a testvére megértette, mert ő más mentalitással rendelkezik – mondta Bánki, aki 236 alkalommal viselte a Fradi mezét.

Olvastad már?
Megvan a Nyíregyháza új vezetőedzője: Jól ismert szakember érkezett - hivatalos
Legutóbb az ETO FC Győrnél dolgozott Tímár Krisztián, akit most a Szparinál neveztek ki vezetőedzőként.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Tovább az összes átigazoláshoz