Fotó: dvsc.hu

Ryan Mmaeénak nem tetszett a Fradi-szurkolók reakciója - videón a Loki-meccs utáni jelenet

A bajnok FTC hazai, 3-1-s veresége a szurkolók gyomrát is megfeküdte, az ultrák egyértelmű jelét is adták elégedetlenségüknek. Ryan Mmaee reakciója videón.
Csakfoci.hu 2023. május 21., vasárnap 16:30
Fotó: dvsc.hu
A bajnok FTC hazai, 3-1-s veresége a szurkolók gyomrát is megfeküdte, az ultrák egyértelmű jelét is adták elégedetlenségüknek. Ryan Mmaee reakciója videón.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. május 21., vasárnap 16:30

Miután az idény utolsó hazai meccsét elveszítette a Ferencváros a DVSC ellen, a játékosok a B-közép elé vonultak, hogy megköszönjék az egész éves biztatást. Az ultrák azonban hangos kritikával éltek, szólt a "K...gyenge" rigmus is.

Erre reagálva Ryan Mmaee jelezte társainak, hogy inkább vonuljanak az öltözőbe, majd miután senki nem tartott vele, elindult a játékoskijáró felé.

Ott Hajnal Tamás sportigazgatóval néhány szót is váltott a történtekről a marokkói csatár, majd az öltöző felé indult.

Olvastad már?
NB I: 150 millió forint a tét a Lokinak - nemcsak a Konferencia Liga-indulásért játszanak az élcsapatok az utolsó fordulóban
Honlapunk úgy tudja, hogy az OTP Bank Ligában nagyságrendileg mintegy 150 millió forint a különbség a 2. és az 5. helyért járó díjazásban.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
PMFC
Weitner Ádám
A Kozármisleny ellen elszenvedett 3-0-s vereség után menesztették Weitner Ádámot, a PMFC vezetőedzőjét.
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
Tovább az összes átigazoláshoz