Fotó: molfehervarfc.hu

Újabb országba hívják a Vidi-keretből kirúgott játékost - sajtóhír

A tavaly nyáron igazolt, de már csak a második csapattal készülő román Claudiu Bumba nem sokáig maradhat már Fehérváron, most épp lengyel klubokkal hozták szóba.
Csakfoci.hu 2023. február 16., csütörtök 15:10
Fotó: molfehervarfc.hu
A tavaly nyáron igazolt, de már csak a második csapattal készülő román Claudiu Bumba nem sokáig maradhat már Fehérváron, most épp lengyel klubokkal hozták szóba.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. február 16., csütörtök 15:10

A Meczyki nevű lengyel portál újságírója, Tomasz Wlodarczyk osztotta meg a Twitteren azt az információját, mely szerint a MOL Fehérvár FC román válogatott középpályása, Claudiu Bumba iránt Lengyelországból több klub is érdeklődik. Sőt, egy konkrét csapatnév is leírásra került, a helyi élvonalban, az Ekstraklasában a 9. helyen álló Radomiak Radomé.

A csakfoci.hu január végén számolt be arról, hogy a román élvonalból és az NB I-ből is van érdeklődés a tavaly nyáron, Kisvárdáról igazolt Bumba iránt, akit még az év elején tett ki a keretből a Vidi, és Juhász Roland sportigazgató pár hete úgy nyilatkozott, hogy

Bumbával nem működött a kémia, nem fér bele az elképzelésekbe.

Olvastad már?
A Fradi keresi a kiskaput az EL-keret miatt: "Mindent megvizsgálunk, hogy ilyen speciális esetben mit lehet tenni" - Hajnal bejelentett egy új igazolást is
Az FTC sportigazgatója, Hajnal Tamás elárulta, hogy még bíznak benne, hogy változtatni tudnak a leadott Európa Liga-kereten, emellett friss részleteket árult el az új igazolások szerződésével kapcsolatban, és egy új érkezőt is bejelentett.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Siófok
Vukmir távozott, megvan az utódja
Dragan Vukmir távozott a Siófok vezetőedzői posztjáról, utódja a legutóbb Ajkán dolgozó Jeney Gyula lett.
Kisvárda
Figyelmeztetés a légiósoknak
Az NB I-es klub egy jogi szakértőn keresztül adott ki hivatalos közleményt a légiósok helyzetével kapcsolatban.
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Tovább az összes átigazoláshoz