Fotó: fradi.hu

A Fradi keresi a kiskaput az EL-keret miatt: "Mindent megvizsgálunk, hogy ilyen speciális esetben mit lehet tenni" - Hajnal bejelentett egy új igazolást is

Az FTC sportigazgatója, Hajnal Tamás elárulta, hogy még bíznak benne, hogy változtatni tudnak a leadott Európa Liga-kereten, emellett friss részleteket árult el az új igazolások szerződésével kapcsolatban, és egy új érkezőt is bejelentett.
Budai László 2023. február 16., csütörtök 10:36
Fotó: fradi.hu
Az FTC sportigazgatója, Hajnal Tamás elárulta, hogy még bíznak benne, hogy változtatni tudnak a leadott Európa Liga-kereten, emellett friss részleteket árult el az új igazolások szerződésével kapcsolatban, és egy új érkezőt is bejelentett.
Szerző: Budai László 2023. február 16., csütörtök 10:36

Aissa Laidouni eladása és Muhamed Besic sérülése miatt nehéz helyzetbe került a Ferencváros az Európa Liga-nyolcaddöntő előtt. Bár a klub az átigazolási időszak hajrájában Baráth Péter (DVSC) és Mehdi Boudjemaa (Hatayspor) megszerzésével két középpályást is szerződtetett, mivel az EL-kereteket már korábban le kellett adni, így jelen állás szerint egyiküket sem tudják hasznosítani a nemzetközi porondon. Igaz, a Fradinál még dolgoznak azon, hogy ha valamilyen mód van rá, akkor mégis regisztrálhassanak új futballistát.

Vizsgáljuk a lehetőségét, hogy lehet-e változtatni. Alapesetben nem lehet, de mindent megvizsgálunk, hogy ilyen speciális esetben mit lehet tenni, és ha van ilyen opció, akkor szeretnének élni vele

- nyilatkozta a közmédiának Hajnal Tamás, az FTC sportigazgatója, aki arról is beszélt, hogy nagyon örülnek az egyszeres magyar válogatott Baráth Péter leigazolásának.

Nagyon régóta ‘térképen volt’ az FTC-nél, az elmúlt másfél évben szinte minden átigazolási időszakban megpróbáltuk megszerezni őt. Nagy potenciált látunk benne, a jövő embere lehet.

- A kialakult helyzetben gyorsan kellett reagálniuk, de nagy öröm, hogy úgy alakultak a körülmények, hogy sikerült őt megszerezni. Jelenleg ugyan egy kisebb sérüléssel bajlódik, de remélem, hogy rövid időn belül játékra alkalmas állapotban lesz, és megragadja majd a lehetőséget, amit biztosítanak neki.

Baráth kölcsönszerződése kapcsán Hajnal elárulta, hogy a Ferencváros kezében van a döntés a játékos jövőjével kapcsolatban, ami fontos szempont volt a megállapodásnál a klubnak. Boudjemaa kontraktusáról is mondott el részleteket, egyelőre kölcsönben szerezték meg vételi opcióval. Megerősítette továbbá a Sampdoriától érkező Simone Trimboli kölcsönvételét (vételi opcióval), aki egyelőre a második csapathoz érkezett, megnézik, hogy ott tud-e bizonyítani, valamint hogy adott esetben az első csapatnál is érdekes opció lehet-e.

Olvastad már?
A Fradi egyelőre megúszta a szektorlezárást, de még lesz folytatása az MLSZ-szel való csatának
Mégsem lesz szektorbezárás a Ferencváros szombati, Kecskemét elleni bajnokiján.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Siófok
Vukmir távozott, megvan az utódja
Dragan Vukmir távozott a Siófok vezetőedzői posztjáról, utódja a legutóbb Ajkán dolgozó Jeney Gyula lett.
Kisvárda
Figyelmeztetés a légiósoknak
Az NB I-es klub egy jogi szakértőn keresztül adott ki hivatalos közleményt a légiósok helyzetével kapcsolatban.
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Tovább az összes átigazoláshoz