Fotó: molfehervarfc.hu

NB I: Magyar vagy román topcsapatban köthet ki a Vidi távozó játékosa

A román élvonalból és az NB I-ből is van érdeklődés Claudiu Bumba iránt.
Csakfoci.hu 2023. január 31., kedd 11:54
Fotó: molfehervarfc.hu
A román élvonalból és az NB I-ből is van érdeklődés Claudiu Bumba iránt.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. január 31., kedd 11:54

Információink szerint a Fehérváron parkolópályára tett Claudiu Bumba sorsa hamarosan eldőlhet. Korábban már beszámoltunk róla, hogy a román bajnokság harmadik helyén álló és Funsho Bamgboye-t épp ma leigazoló Rapid Bucuresti szívesen látná soraiban a 29 éves középpályást is.

Romániai forrásaink szerint azonban több román klub érdeklődését is felkeltette, ugyanakkor az sem lenne meglepő, ha visszatérne Kisvárdára, régi sikerei színhelyére. Itt három szezon alatt 21 gólt szerzett és kiosztott 17 gólpasszt, komoly érdemei voltak abban, hogy az előző szezonban ezüstérmes lett a kelet-magyarországi klub.

Bumba tavaly nyáron nagy reményekkel érkezett a Vidihez, a bemutatkozása során többek között a következőket mondta: - Mindent megteszek azért a felkészülési időszakban, hogy beverekedjem magam a kezdőcsapatba, az új szezonban pedig jó játékkal, gólokkal és gólpasszokkal szeretném segíteni csapatomat abban, hogy minél sikeresebben szerepeljen a bajnokságban és a nemzetközi porondon is.

A tervekből azonban szinte semmi nem valósult meg, a támadó középpályás 11 bajnoki mérkőzésen lépett pályára a Fehérvárban, de gólt nem lőtt és gólpasszt sem adott, ahogy a négy Konferencia Liga-mérkőzésen sem. A Magyar Kupában egy találat és egy gólpassz volt a termése.

Nem csoda, hogy január végén Juhász Roland, a Fehérvár sportigazgatója egyértelműen fogalmazott a román játékossal kapcsolatban: - Bumbával nem működött a kémia, nem fér bele az elképzelésekbe - jelentette ki a vezető.

Olvastad már?
Megerősítve: A Fradi bejelentette második téli igazolását - hivatalos
Hivatalossá vált, hogy a Fradi megszerezte a Qarabagtól a ghánai támadót, Owusu Kwabenát.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Cseri Tamás
Cseri Tamás az M4 Sportnak erősítette meg, hogy a következő szezonban, az NB II-ben is a Mezőkövesd játékosa lesz.
MTK Budapest
Szerződéshosszabbítás
Németh Krisztián 2025 nyaráig szóló szerződéshosszabbítást kötött az MTK-val.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
Az NB I-ben idén debütáló, a klubot 2021 óta szolgáló Kersák Roland tovább gyarapíthatja lila-fehér mérkőzései számát, a kapus pénteken ismét elkötelezte magát a KTE mellett és új szerződést írt alá.
Tovább az összes átigazoláshoz