Bundesliga: A Hertha kinevezte a nyilatkozata miatt kirúgott Petry Zsolt utódját - hivatalos

A német élvonalban szereplő Hertha BSC bejelentette, hogy az eddig az U19-es csapatnál dolgozó Ilja Hofstädt lett a kirúgott Petry Zsolt utódja.
Csakfoci Admin 2021. április 8., csütörtök 18:48
A német élvonalban szereplő Hertha BSC bejelentette, hogy az eddig az U19-es csapatnál dolgozó Ilja Hofstädt lett a kirúgott Petry Zsolt utódja.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. április 8., csütörtök 18:48

Honlapunkon is beszámoltunk róla, hogy a német első osztályú Hertha BSC kedden menesztette Petry Zsoltot, miután a kapusedző közéleti és politikai témában adott interjút az egyik magyar lapnak, a klub szerint pedig a nyilatkozata nem illeszkedik a Hertha toleranciával és esélyegyenlőséggel kapcsolatos szellemiségéhez.

A magyar kapusedző lehetséges utódjaként a Bild szerdán a klubot korábban játékosként erősítő Király Gábort nevezte meg, a 108-szoros válogatott hálóőr azonban honlapunknak elmondta: megtisztelőnek érzi, hogy felmerült a neve német sajtóban a Hertha kapusedzőjeként, jelenleg azonban Szombathelyen vannak teendői.

A Hertha csütörtök délután bejelentette Petry utódját: a szezon hátralevő hét mérkőzésére a kapusedzői teendőket az eddig az U19-es csapat mellett dolgozó Ilja Hofstädt látja el.

Olvastad már?
Az MTK tulajdonosa évi 2-3 millió euróért adna el játékost, emelné az NB I létszámát és látja a borzasztóan elrontott dolgokat – Tilos Passzolni!
Schön Szabolcs eladásával újabb szintet lépett az MTK Budapest a játékospiacon - mondta a klub tulajdonosa. A nyilvános szereplésektől általában elzárkózó Zakor Sándor a csakfoci.hu-nak arról is beszélt, hogy nem a játékos értékesítés jelenti a legnagyobb nehézséget, hanem nemet mondani a beérkező ajánlatokra, hiszen soha nem céljuk a kiárusítás, játékost ugyanis azért adnak el, hogy teljesen üzleti alapokra lehessen helyezni a klubot. Hozzátette, minden egyes beérkező fillért visszaforgat, hiszen a célja, hogy a kék-fehérek futballklubja minden váratlan helyzettől függetlenül stabilan tudjon működni éveken át. Beszélt Varga Roland megszerzéséről, az MTK-ba vágyó magyar játékosokról, arról is, végül miért nem magyar edző mellett döntött, de részletezte azt is, miért nem menne be soha az öltözőbe. Kifejtette, miért tartaná jónak a létszámbővítést, és azt is, miért módosítana a központi pénzek elosztási rendszerén. Tilos passzolni! Zakor Sándorral, aki 2019 nyara óta az MTK labdarúgóklubjának kizárólagos tulajdonosa.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Drazic országot válthat
Úgy tűnik, hogy a Mezőkövesdről távozó gólerős támadó, Stefan Drazic nem marad Magyarországon, ciprusi sajtóhírek szerint ugyanis az APOEL csaphat le rá.
Újpest
Csatárok és védők
Csatárokat és védőket is keresgetnek a lila-fehérek - ezt Bartosz Grzelak vezetőedző árulta el a klub sajtóeseményén.
Pécsi MFC
Aczél Zoltán
A Csakfoci úgy tudja, hogy minden bizonnyal az NB II-ből kiesett Pécsi MFC vezetőedzője lesz a Kozármislenytől távozó Aczél Zoltán.
Tovább az összes átigazoláshoz