A kiesés réme fenyegeti Dárdaiékat: "Olyan helyzetbe kerülhetünk, ami nem biztos, hogy jól néz majd ki"

A Dárdai Pál által irányított Hertha a Bayern München ellen elszenvedett vereséggel nagyon közel került a kieséshez a német Bundesligában.
Csakfoci Admin 2021. február 9., kedd 17:00
A Dárdai Pál által irányított Hertha a Bayern München ellen elszenvedett vereséggel nagyon közel került a kieséshez a német Bundesligában.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. február 9., kedd 17:00

Dárdai Pál visszatérése egyelőre nem úgy sikerült, ahogyan remélte: az Eintracht Frankfurt és a Bayern München ellen vereséget szenvedett csapata, így visszacsúszott a 15. helyre a Bundesligában, csak a jobb gólkülönbségének köszönhetően előzi meg az osztályzós helyen álló újonc Bielefeldet.

A kiesés réme fenyegeti Herthát, és az elkövetkező időszak sem tűnik könnyűnek, ha azt vesszük alapul, hogy az elmúlt tíz meccsükből csak egyszer nyertek. Ráadásul a következő hetekben többek közt a három magyar válogatott játékost, Gulácsi Pétert, Willi Orbánt és az ágyéksérülése után visszatérő Szoboszlai Dominikot is soraiban tudó RB Leipzig mellett a Wolfsburg, a Dortmund és a Leverkusen csapatával is játszanak a berliniek a bajnokságban, azonban ennek ellenére a magyar szakember türelemre intett.

- Nem szabad erről beszélnünk. A következő mérkőzéseken olyan helyzetbe kerülhetünk, ami nem biztos, hogy jól néz majd ki. Erre fel kell készülni. Mondtam a csapatnak: még 18-20 pontot kell szereznünk, ennyinek elégnek kell lennie. Mindez lehetséges, még akkor is, ha a kezdés rendkívül nehéz volt, és hátrébb csúsztunk a tabellán - idézte a 44 éves magyar tréner szavait a sport1.de.

Dárdai 2015 és 2019 között már irányította a berliniek első csapatát. Akkor bennmaradt az együttessel az élvonalban, majd európai kupaindulást jelentő helyen végzett vele.

Olvastad már?
Szoboszlai lenyomta Dárdai világbajnok igazolását, de Jovic őt is durván veri
A felmérésben résztvevő szurkolók véleménye szerint a Frankfurt járt a legjobban a téli átigazolási időszakban Luka Jovic szerződtetésével, míg a második az RB Leipzig lett Szoboszlai Dominik megvásárlásával.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
Tovább az összes átigazoláshoz