A Fradinál mutogatott, Angliában nem tud viselkedni - kitették a keretből a csatárt

Az angol másodosztályú Stoke City menedzsere, Steven Schumacher elárulta, hogy Ryan Mmaeét fegyelmi okok miatt a Championship-klub eltiltotta és száműzte az első keretből. 
Csakfoci.hu 2024. február 9., péntek 18:49
Az angol másodosztályú Stoke City menedzsere, Steven Schumacher elárulta, hogy Ryan Mmaeét fegyelmi okok miatt a Championship-klub eltiltotta és száműzte az első keretből. 
Szerző: Csakfoci.hu 2024. február 9., péntek 18:49

A 26 éves Ryan Mmaee az előző öt mérkőzésén nem szerzett gólt (a támadó júliusban szerződött a Ferencvárostól Angliába, és eddig 23 alkalommal lépett pályára minden sorozatot figyelembe véve, ám csak 4 gólig és 3 gólpasszig jutott a fellépésein) és a múlt hétvégi, Championship-listavezető Leicester City elleni 5-0-s hazai vereség alkalmával is kimaradt a keretből. Ez egy ideig biztosan így is marad, mivel a csatár csak a Stoke City U21-es csapatával edzhet.

- Volt egy belső fegyelmi ügyünk Ryannel - mondta a BBC Radio Stoke-nak Steven Schumacher menedzser. - Történt néhány probléma.

Nem megyek bele a részletekbe, de volt néhány dolog, ami nem olyan viselkedés eredménye volt, amit elvárnánk egy játékosunktól. Beszéltünk vele a Sunderland-meccs után, és elmondtuk neki, hogy ez a helyzet, és hogy egyelőre nem jöhet számításba a keretben. Ez történt, és ez még mindig így van. A Leicester-meccs előtti héten sem volt ott a csapatban, és egyelőre nem állhat a rendelkezésünkre. Ezen a héten az erőnléti edzőkkel készült, és a hétvégén az U21-esekkel folytatja a felkészülést

- mondta a szakember. hozzátéve, hogy véglegesen nem zárultak be az ajtók a támadó előtt, de változtatnia kell a hozzáállásán, ha vissza akar térni a csapatba azok után, hogy

cserbenhagyta a stábot és a társait.

Mmaee két éven át volt az FTC játékosa, kétszeres magyar bajnoknak mondhatja magát, és bár voltak igen eredményes időszakai zöld-fehérben (73 tétmeccsen 32 gólig és 15 gólpasszig jutott), és sokáig meghatározó futballistája is volt a Fradinak, az elválás nem lett a legszebb a részéről.

2023 májusában a bajnok FTC hazai, 3-1-s veresége a Debrecen ellen a szurkolók gyomrát is megfeküdte, az ultrák egyértelmű jelét is adták elégedetlenségüknek. Erre válaszul a támadó mutogatni kezdett, és jelezte társainak, hogy inkább vonuljanak az öltözőbe, majd miután senki nem tartott vele, elindult a játékoskijáró felé.

Ez volt az ő hattyúdala az NB I-ben, testvére, Samy Mmaee viszont még mindig a Ferencváros játékosa.

Olvastad már?
Fradi: Megvették a Puskás egyik legjobb támadóját, de le is passzolták egy másik NB I-es klubnak - hivatalos
Hivatalossá vált, hogy a Puskás Akadémia támadója, Gruber Zsombor a Ferencvároshoz igazolt. Az is eldőlt, hogy a fiatal támadó a szezon végéig a ZTE együttesét erősíti kölcsönben.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
U21-es válogatott
Szélesi Zoltán
Beigazolódott a Csakfoci korábbi értesülése: Szélesi Zoltán veszi át az U21-es magyar válogatott irányítását.
Tovább az összes átigazoláshoz