Fotó: www.talksport.com

A Real Madrid helyett az Atléticóba mehet Eriksen, Juve-csatár lehet Neymar utódja a PSG-nél – külföldi körkép

A legfontosabb és legérdekesebb szombati hírek a külföldi foci világából és a nemzetközi átigazolási piacról. Körkép.
Nyikes Zoltán 2019. július 20., szombat 22:26
Fotó: www.talksport.com
A legfontosabb és legérdekesebb szombati hírek a külföldi foci világából és a nemzetközi átigazolási piacról. Körkép.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. július 20., szombat 22:26

ANGLIA

Tottenham: 68 millió eurót ajánlott a Spurs a Real Betis középpályásáért, Giovani Lo Celsóért. (El Transistor)

West Ham: Az Eintracht Frankfurttól szerződtetett Sebastian Haller érkezésével kérdésessé vált Javier Hernández jövője. A Real Madrid korábbi támadója elmondta, a sorsa más kezében van. Marko Arnautovic, Andy Carroll és Lucas Perez távozásával ugyanakkor nem maradt sok opciója Manuel Pellegrini vezetőedzőnek Haller pótlására, így könnyen lehet, hogy "Chicharito" lesz a második számú csatár - amennyiben elfogadja ezt a lehetőséget. (Sky Sports)

Crystal Palace: 8 millió fontot ajánlottak az Everton középpályásáért, James McCarthy-ért, aki a 2018-ban elszenvedett súlyos sérülése után csupán egyszer lépett pályára a liverpooliaknál. (Sky Sports)

Aston Villa: Megegyeztek a Kasimpasával az egyiptomi játékos, Trézéguet átigazolásáról. A szélsőért kiegészítő bónuszokkal együtt 13.5 millió fontot kaphat a török együttes. (Telegraph)

SPANYOLORSZÁG

Atlético Madrid: 70 millió eurót ajánlott az Atlético Madrid a Tottenham dán középpályásáért, Christian Eriksenért, aki korábban elmondta, hogy új kihívásokra van szüksége. Eriksent a Real Madriddal is szóba hozták, ám a királyi gárda egyelőre nem tett konkrét ajánlatot érte. (beIN Sports)

Real Madrid: A Real vezetőségét nem zavarná, ha James Rodriguez az ősi rivális Atlético Madridhoz igazolna, ehhez csupán annyi kell, hogy az Atléti kifizesse a királyi gárda által megszabott 40 millió eurós vételárat. (Marca)

Barcelona: Mindenképpen balhátvédet keresnek a katalánok, hiszen Jordi Albának egyelőre nincs vetélytársa ezen a poszton. A Sport szerint a Barca új kiszemeltje, a Wolfsburg szélsője, Jerome Roussillon.

Sporting Gijón: Visszatért a Manchester Citytől Manu Garcia, aki még 2013-ban hagyta el a Gijónt és csatlakozott az angolok utánpótlásához. A támadó középpályás az előző idényt kölcsönben a francia élvonalbeli Toulouse-nál töltötte.

OLASZORSZÁG

Juventus: Hatalmas harc folyik Moise Kean megszerzéséért. A támadót Angliából az Everton és az Arsenal akarja leigazolni, míg Spanyolországból a Barcelona szemelte ki magának, amely előbb kölcsönadná őt a Sevillának a több játéklehetőség reményében. A Juventus 30 millió euróba szabta meg Kean átigazolási díját. (Gianluca di Marzio)

Inter: Ugyan Antonio Conte vezetőedző elismerte, nagy rajongója Romelu Lukakunak, ám a Manchester United támadója túl drága a milánóiaknak, akik így az AS Romában játszó Edin Dzekóra csapnának le inkább. A La Gazzetta dello Sport úgy tudja, már közel is az egyezség, az Inter 12 millió eurót ajánlott.

Roma: Ha pedig Dzeko megy, abban az esetben a "Farkasok" a Juventus argentin támadóját, Gonzalo Higuaínt vehetik kölcsön. Mint ismert, a korábbi Real Madrid-támadó a előző szezont az AC Milan és a Chelsea kölcsönjátékosaként töltötte, a torinóiak új trénere, Maurizio Sarri pedig szintén nem tart igényt a játékára. (Corriere dello Sport)

Hivatalosan is bejelentették Jordan Veretout leigazolását a Fiorentinából.

Udinese: Leigazolták a Real Madrid 21 éves támadóját, Cristót, aki 2017-ben érkezett  a Tenerifétől, ám a felnőttcsapatban nem mutatkozott be.

Sassuolo: Mindenben megegyeztek a West Hammel Pedro Obiang átigazolásáról, akiért az olasz klub 8 millió eurót - plusz bónuszok - fog fizetni. (Gianluca di Marzio)

FRANCIAORSZÁG

PSG: Amennyiben Neymar elhagyja a párizsiakat, úgy a Juventus támadójával, Paulo Dybalával helyettesítené a brazil játékost Thomas Tuchel vezetőedző. (Mirror)

NÉMETORSZÁG

Bayern München: A bajorok megszereznék a Celta Vigo szélsőjét Brais Mendezt, amennyiben Leroy Sanét nem sikerül leigazolni a Manchester Citytől. Mendez az előző idényben 31 meccsen lépett pályára a La Ligában, ezeken 6 gólt és 7 asszisztot jegyzett, átigazolási díja 25 millió euró lehet. (Kicker)

Schalke: A Monaco középső védőjét, Benjamin Heinrichset igazolná le a gelsenkircheni klub. A német játékos korábban a Bayer Leverkusen színeiben már bemutatkozott a Bundesligában. (Bild)

Neked ajánljuk
Átigazolások
REAC
Urbán lehet az edző
Sajtóhírek szerint Urbán Flórián veheti át a harmadosztályban szereplő rákospalotaiak irányítását.
Légiósok
Dárdai Pál
A 26 éves szélső, Fabian Reese a napokban a csapat nevében látogatást tett Dárdai otthonában, a célja pedig az volt, hogy meggyőzze a magyar trénert a júniusban lejáró szerződésének meghosszabbításáról.
Magyarokat igazol?
Csepregi György
Három magyar játékos (ebből egy játszik itthon) van a belga élvonalba feljutó Beerschot magyar sportigazgatójának, Csepregi Györgynek a listáján. (Sportrádió)
Tovább az összes átigazoláshoz