Ramos bocsánatot kért a könyököse miatt, három topcsapat szeretné az Inter védőjét – külföldi körkép

A legfontosabb és legérdekesebb csütörtöki hírek a külföldi foci világából, valamint a nemzetközi átigazolási piacról. Körkép.
Csakfoci Admin 2018. november 8., csütörtök 20:34
A legfontosabb és legérdekesebb csütörtöki hírek a külföldi foci világából, valamint a nemzetközi átigazolási piacról. Körkép.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. november 8., csütörtök 20:34

Kassai BL-büntetője robbantott: “Minden idők legrosszabb 11-ese, az ukrán csapatok gyilkosa” – Guardiola is megszólalt

Kassai kamu 11-ese után megszólalt a City támadója: Bocsánatot kérek a bírótól és a Sahtartól is

A világ korábbi legjobb bírója Kassairól: “Nagyon rosszul helyezkedett, le volt maradva az akciónál”

ANGLIA

Chelsea: A Chelsea korábbi edzője, Antonio Conte nem volt hajlandó találkozni a londoniak vezetőségével, azonban ragaszkodik ahhoz, hogy szeretné megkapni a júliusi menesztése utáni hátralévő fizetését, amit korábban a szerződésében is rögzítettek a felek. (Sky Sports)

A Chelsea mellett a Bayern München is érdeklődést mutat a Lyon 25 éves játékosa, Nabil Fekir iránt, aki a jövő nyáron elhagyná a franciákat. (Daily Star)

Manchester United: A Manchester United ötévre szóló, összesen 59 millió dolláros szerződést kínálhat a csapat 22 éves francia támadójának, Anthony Martialnak. (Sun)

Nyolc hónap után újra meghívót kapott a francia labdarúgó-válogatottba Anthony Martial. A Manchester United 22 éves támadója elsősorban Thomas Lemar sérülése miatt lehet tagja a világbajnok keretének, amely a jövő pénteki, hollandok elleni Nemzetek Ligája-, illetve a négy nappal későbbi, uruguayiak elleni barátságos mérkőzésre készül. (MTI nyomán)

A Manchester United leigazolná a Sampdoria 22 éves dán hátvédjét, Joachim Andersent. (La Republica)

Leicester City: A Burnley elleni hazai találkozón a mezbe a nemrég elhunyt tulajdonos, Vichai Srivaddhanaprabha neve lesz belehímezve. A Leicester City játékosai különleges mezben lépnek pályára az angol labdarúgó Premier League hétvégi fordulójában, így emlékezve a klub másfél hete elhunyt tulajdonosára. A Leicester City csütörtöki tájékoztatása szerint szombaton a futballisták olyan mezben futnak majd ki a pályára, melybe a thaiföldi üzletember neve lesz belehímezve. A Burnley elleni hazai találkozó előtt viedoösszeállítással is megemlékeznek a tulajdonosról, a szurkolók pedig transzparensekkel készülnek. A meccsen mindkét együttes játékosai fekete karszalagot viselnek majd. (MTI nyomán)

Tottenham:Jobb térdének ínszalagsérülése miatt az év végéig biztosan nem léphet pályára Mousa Dembele, a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatának világbajnoki bronzérmes belga középpályása. Az angol bajnokságban negyedik helyen álló londoni klub csütörtökön számolt be erről, miután a 31 éves játékos kihagyta a csapat kedd esti Bajnokok Ligája csoportmérkőzését, amelyen a Tottenham 2–1-re legyőzte a vendég PSV Eindhovent. Dembele múlt szombaton, a Wolverhampton otthonában 3–2-re megnyert bajnoki meccsen sérült meg, s emiatt le is kellett cserélni még az első félidőben. A válogatott futballista a mostani idényben 13 alkalommal lépett pályára a Tottenhamben, amelynél a szezon végén lejár a szerződése. Visszatért a csapatba viszont két középpályás, Victor Wanyama és Eric Dier, ők mindketten sérülésük után álltak újra edzésbe. (MTI nyomán)

A Tottenham támadója, Fernando Llorente elmondta, egyszer visszatérne Spanyolországba a londoni karriere után. (London Evening Standard)

Everton/West Ham: Brit sajtóhírek szerint az Everton és a West Ham United egyaránt leigazolná a Sevilla korábbi francia játékosát, Samir Nasrit, aki nemrégiben töltötte le a doppingvétségért kiszabott 18 hónapos eltiltását (Mirror)

Fulham: Amennyiben a hétvégén menesztik a Fulham vezetőedzőjét, Slavisa Jokanovicot, akkor a helyét Scott Parker veheti át a kispadon. (Telegraph)

Watford: Sajtóhírek szerint a Watford vezetőedzője, Javi Garcia hamarosan aláírja az új szerződését a klubnál, ahol újabb három évre kötelezheti el magát. (Times)

Southampton: A Southampton 15 millió font ellenében megszerezheti a japán válogatott támadót, Shoya Nakajimát. (Record)

SPANYOLORSZÁG

Barcelona: Combizomsérülés miatt pihenőre kényszerül Philippe Coutinho, az FC Barcelona brazil labdarúgója. A katalán klub közlése szerint a középpályás, akinek a bal lába nincs rendben, két-három hétig nem léphet pályára. Így a többi között a brazil válogatott Uruguay és Kamerun elleni két angliai barátságos mérkőzését is ki kell hagynia jövő pénteken és november 20-án. (MTI)

Real Madrid: Mint ismeretes a Plzen-Real Madrid (0-6) BL-csoportmeccsen a vendégek csapatkapitánya, Sergio Ramos lekönyökölte a csehek játékosát, Milan Havelt, akinek az orra is elkezdett vérezni. A történtek után Ramos a közösségi oldalán reagált. "Egy győzelem, amire építhetünk és amiből tanulhatunk is. A futball mindig tanít dolgokat, nem kellett volna így belemennem abba a párharcba. Milan, nem állt szándékomban, hogy sérülést okozzak neked. Remélem, minél hamarabb visszatérsz." - írta a Twitteren Ramos.

Spanyol válogatott: A spanyolok szövetségi kapitáyna, Luis Enrique is kihirdette a keretét a horvátok és a bosnyákok elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésekre. A keretbe a Barcelona hátvédje, Jordi Alba nem került be.

OLASZORSZÁG

AS Roma: Olasz sajtóhírek szerint az AS Roma vezetősége a téli átigazolási időszakban kölcsönadhatja a 22 éves támadóját, Patrik Schick-et, aki a Bologna, a Parma és az Udinese is szívesen látna a soraiban. (Football Italia)

Juventus: A Juventus hivatalos oldalán jelentette be, hogy a csapat korábbi játékosa, David Trezeguet lett a klub nagykövete, megbízatása három évre szól.

Internazionale: Az Inter 23 éves hátvédjét, Milan Skriniart szóba hozták a Barcelonával, a Manchester Uniteddel, a Real Madriddal, akiért 100 millió fontot kérne Luciano Spalletti. (Sun)

Livorno: Az olasz másodosztályban szereplő Livorno vezetősége menesztette Cristiano Lucarelli vezetőedzőt. Mellette az elnök Aldo Spinelli és a vezérigazgató, Roberto Spinelli munkáját is megköszönték. Lucarelli utódja a 49 éves Roberto Breda lesz, akit a csütörtöki napon be is jelentettek. (Football Italia)

VILÁGFUTBALL

Portugália: A portugál válogatott szövetségi kapitánya, Fernando Santos kihirdette a keretét az olaszok és a lengyelek elleni NL-meccsekre. A keretben Cristiano Ronaldo ezúttal sincs benne.

Mexikó: A Watford korábbi edzője, Quique Sanchez Flores lesz a mexikói válogatott szövetségi kapitánya. (ESPN)

PSV: A PSV 23 éves mexikói támadója, Hirving Lozano elmondása szerint szívesen játszana majd egy nagy angol klubban. (ESPN)

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Michael Baidoo
A Fradi is figyelemmel kíséri az Elfsborg 25 éves ghánai középpályása, Michael Baidoo fejlődését, de tárgyalások egyelőre nem folynak az ügyében. (ulloi129.hu)
ETO FC
Profi szerződés
Bánáti Kevin aláírta első profi szerződését, melynek értelmében még két évig az ETO-t erősíti.
Fradi
Mohammed Abu Fani
Az ulloi129.hu úgy tudja, a CSZKA Moszkva képviselői a helyszínen figyelik majd az izraeli válogatott játékost a Paks elleni kupadöntőben.
Tovább az összes átigazoláshoz