Storck az Eb-kerethirdetésről: Lesznek nem túl népszerű döntések

Bernd Storck fejében összeállt már a szűkített, 23 fős névsor a nyári Európa-bajnokságra, és kedden, délután 3 körül ki is hirdeti a kapitány a szűkített keretet. Nagy meglepetéseket nem ígért a szakember hétfői sajtótájékoztatóján. Kénytelen lesz meghozni olyan döntéseket is, amelyek nem mindenkinek fognak tetszeni.

Közel a Vidihez a Loki egyik válogatott játékosa – a másik maradhat
A csakfoci.hu információi szerint a Videoton által csábított két debreceni játékos közül az egyik megszerzésére van jó esély jelenleg. Úgy tudjuk, Bódi Ádám alighanem a Vidinél folytatja majd, Varga József esetében ez erősen kérdőjeles. Utóbbi játékossal hosszabbítana a Loki, de Fehérváron sem mondtak le még a megszerzéséről. Részletek itt.

Így néz ki hőlégballonból az egyik új magyar stadion – fotók

Javában zajlik a Rohonci úti Haladás sportkomplexum építése Szombathelyen. A haladas.hu hőlégballonos fotókat tett közzé arról, hogyan is néz ki most a komplexum az égből. A 15,2 milliárd forintos, százszázalékban állami támogatással felépülő sportkomplexum alapterülete összesen 56 ezer 499 négyzetméter, amiből a futballpálya alapterülete 8064 négyzetméter lesz. 2017 nyarára készülhet el.Nézegess fotókat.

Egy Fradi-játékos már biztosan lesz az Eb-n

Ján Kozák, a szlovák válogatott szövetségi kapitánya kijelölte az Eb-re utazó 23-as keretet. A keret tagja a Ferencváros támadója is

Itt vannak a Fradi végleges BL-ellenfelei: Magyar bíró fújt a sorsdöntő meccsen

Vasárnap este Moldovában is bajnokit avattak, a Sheriff Tiraspol nyerte meg 1-0-ra a Dacia elleni bajnoki „döntőt” (a magyar Andó-Szabó és stábja játékvezetése mellett), így teljessé vált a Bajnokok Ligája 2. selejtezőkörének mezőnye, benne a Ferencvárossal is. A nem kiemelt zöld-fehérek az alábbi csapatok közül kapnak – immáron biztosan – ellenfelet.