Külföldi lapinformációkra hivatkozva honlapunk is megírta, hogy az előző indonéz bajnokságot az ötödik helyen zárt Persebaya Surabaya kiszemelte a Puskás Akadémia brazil játékosát, Weslen Júniort.

A hír a klub szurkolóihoz is eljutott, akik azonnal elárasztották a futballista Instagram-fiókját, és legutóbb feltöltött képe alá százával írták a kommenteket, amelyben már üdvözlik is őt leendő(?) állomáshelyén, illetve kérik, hogy valóban igazoljon hozzájuk.

A hozzászólások mennyiségéről árulkodó adat, hogy a játékos képei alá általában 30-40 komment szokott érkezni, ez alatt a fotó alatt pedig már több mint 1000 van, a még januárban feltöltött posztnál az elmúlt napokban csak indonéz drukkerek üzeneteit lehet látni.

A helyi lapok legfrissebb hírei szerint egyébként a futballista a szezon végéig még biztosan marad a Puskásnál, és csak ezt követően válthat csapatot.

Weslen Júnior az NB I-ben három mérkőzésen lépett pályára a szezonban, a Puskás második csapatában 18 meccse és hat gólja van az NB III-ban.

Az említett poszt…

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Weslen Junior (@weslen_jr99) által megosztott bejegyzés